Sittenkin kuivaa

 

Kesällä aurinko suorittaa tehtävänsä ja talvella sen saman tehtävän suorittaa pakkanen, kunniakkaasti. Iho ei ole kovin eloisan oloinen, eli heleeys puuttuu ja juonteitakin näkyy, kuivuuden ja väsymyksen merkkejä siis. Vastauksena tähän voisi olla Vichy Aqualia Antiox; joka poistaa väsymyksen merkkejä, kosteuttaa ja heleyttää.  
AQUALIA ANTIOX PRO-YOUTH DEOXIDISING 24Hr HYDRATING CREAMAQUALIA THERMAL RICHAQUALIA ANTIOX EYES
Mutta eipä mitään, tämä rouva ottaa nyt ikäisekseen järeät aseet käyttöön. Jos ikäni sanelisi puhua puolestaan, valitsisin Vichylta antiageing tuotteiksi Lift Activ Retinol HA -sarjaa, joka vaikuttaa kolmella eri tavalla ryppyihin: pintaryppyjä siloittaen, syviä ryppyjä madaltaen ja ennaltaehkäisten uusien ryppyjen syntyä. Mutta minäpä löysin itselleni testattavaksi hieman hoitavammat tuotteet. Kasvoille olen levittänyt nyt kahtena päivänä jo Vichy Liftactiv CxP kuivan ja erittäin kuivan ihon kasvovoidetta. Tuote on ihoa kiinteyttävä ja ryppyjä silottava. Tuote on kosmeettisesti hyvän tuntuinen, mutta ehkäpä ihoni ei ole aivan tarpeeksi kuiva tuotteelle sittenkään. En nimittäin ole vilpittömän ihastunut sen tuntuun iholla, sen jälkeen kun tuotteen pitäisi olla jo imeytynyt. Vähän sellainen fiilis jää, että kasvoille jää jonkinlainen vähän tahmainen kelmu, jota ei hyvällä tahdollakaan voisi kuvata kauniilla mainosluonnehdinnalla, että se jättäisi samettisen pinnan. Aion kuitenkin jatkaa tuotteen käyttöä, sillä hyältähän se tuntuu silti. Toisena voiteena käytänkin, lähinnä päivisin, kosteuttavaa tuotetta, eli Vichy Aqualia Thermal Rich -voidetta. Tuote vapauttaa iholle päivän mittaan kosteuttaviksi tekijöiksi mineraalipitoisen veden ainesosia sekä hyaluronihappoa, jotka ovat kapseloituna tuotteessa. Voide onkin kaikin puolin erittäin onnistunut. Sen tuntu on iholle pehmoinen, se levittyy ja imeytyy hyvin, iholle jää kosteutunut ja virkeä olo. Silmein ympärille on käytössäni sitten se Aqualia Antiox Anti-fatique ice-effect Stick. Se on kevyt tuote, helppokäyttöinen ja viilentää mukavasti nimensä mukavasti, eli nimensä veroinen. Lisäksi tuote kosteuttaa. No entäs sitten yöksi? Jälleen ikäsuosituksia järeämmät aseet käytössä (mutta vain kuuriluonteoisesti!), eli uusi ihastukseni Vichy Neovadiol Gf Contours, joka on tosiasiassa voide hormonaalisia ikääntymisen merkkejä vastaan iholle. No eikös se silloin sovi juurikin raskaanaoleville 😉 Käytän tuotetta öisin siksi, että se on aivan ihana, jotenkin ylellinen. Ensinnäkin tuotteen levitys on jo sellaisenaan nautinnollinen tapahtuma, sillä voideputken kärki on sileääkin sileämpää metallia, joten tuotteen levitys onnistuu erittäin hellävaraisesti, ja metalliosa samalla viilentää ja aktivoi herkkää silmien ja huulten ympärillä olevaa ihoa. Voide itsessään on samettinen ja pehmeä. Me love it!
 
NEOVADIOL Gf EYE AND LIP CONTOURS

Näköjään tällä hetkellä mennään Vichyn tuotteilla aikalailla. No, kaapista löytyy säännöllisessä käytössä kyllä muitakin merkkejä, kunhan pääsen niistä joku päivä kertomaan.
 
Kuvat www.dermokosmetiikka.fi
 

Julkaistu alunperin 15.huhtikuuta 2011

kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *