Tulppaanitankkaus

D208FF4C-4F31-4438-B236-F979AC8AA298.jpeg

Mitkä asiat arjessa saa sinut hyvälle tuulelle? Millä asioilla piristät itseäsi?

 
Olimme tänään aamulla lähes koko perheen voimin asioilla – vain neljäsluokkalainen puuttui.
Mieheni meni kaksivuotiaan kanssa korvien jälkitarkastukseen ja minä 1-vuotiaan kanssa ruokaostoksille. Äiti-aivoilla kun olen liikkeellä, niin hyvin yleistä on että olen menossa ostamaan jotain tiettyä ja lähden kaupasta pois kassissa aivan muuta kuin olisi pitänyt ostaakaan, eli tavarat, joita lähdin alunperin ostamaan unohtuu täysin.
Tänään rehellisyyden nimissä lähdin ostamaan vain kahvia ja tulppaaneja, jotka olin unohtanut eilen kauppareissulla. No, päädyin ostamaan pari kassia ruokaa viikonlopulle, mukaan lukien sen täydennyksen kahvivarastoon mutta tulppaanit unohtuivat.
Siinä harmissani sanoin miehelleni autossa että nyt jäi niin vaivaamaan tulppaanit että kyllä ne on vielä jostain saatava.
Käytännössä olin siis eilen jo niitä ollut ostamassa kahdesta kaupasta mutta kassalle mennessä olin ne aina unohtanut. Tänään kävi samoin. Kahdesti.
Kotimatkalla oli muutama pienempi kauppa. Ensimmäisestä ei löytynyt kuin pari kuihtunutta puskaa ja mietin että apua, en kehtaa mennä autoon ilman kukkia – tilanne alkoi jo itseäkin huvittamaan.- sillä minunhan on sitten käytävä vielä seuraavassa kaupassa niitä etsimässä.
Olin siis päättänyt sen tulppanikimpun kotiin jostain löytää ja piste.
 
Joskus arjen keskellä pienet asiat tuottavat niin suurta iloa että niiden eteen on valmis tekemään töitä. (Kiitos miehelleni kärsivällisyydestä!! <3)
Niin vähäpäitöiseltä kuin tämä tulppaanien metsästys kuulostakaan, niin minulle sillä oli suurempi merkitys.
Rakastan kevättä ja kesää yli kaiken. Tulppaanit ovat minulle varma kevään merkki ja muistuttaa aina myös ajasta kun asuin Hollannissa 2000-luvun alussa. Ja kukilla on muutenkin tapana luoda ympärilleen positiivista energiaa ja saada ihmiset hyvälle tuulelle.
Onko mikään niin ihanampaa kuin istahtaa lauantaiaamuna kahvikupin kanssa pöydän ääreen ja ihailla maljakossa olevaa tulppaanikimppua?
 
Jokaisen pitäisi löytää elämästä enemmän kauneutta arjen keskeltä. Monesti arjen kiire ja stressi rajoittaa näkökenttäämme niin paljon että havaitsemme vain rajoitetun määrän asioita ympärillämme. Ja kun ajatukset ovat muutenkin kiireen keskellä negatiivisesti latautuneet, niin hyvin helposti keskitymme näkemään lisää negatiivisia asioita ellemme osaa katkaista negaation kierrettä.
 
Kuulostaako tutulta?
 
Haastan jokaisen pysähtymään ja avaamaan näkökenttää hiukan enemmän ja havainnoimaan kauneutta ympärillä kaksin verroin tänä viikonloppuna.
 
Arjen onnellisuus ja elämän kauneuden näkeminen maksimoi tyytyväisyyttä elämään kaikilla osa-alueilla. 
 
 
Ihanaa viikonloppua!
 
 
-Heidi-
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *