Blogijuttuja

 

Heips!

Ensin vähän siitä, kuka täällä kirjottaa. Olen siis 24-vuotias opiskelija. Opiskelen kasvatusalaa, valmistun pian luokanopettajaksi ja musiikin aineenopettajaksi. Aiemmin oon opiskellut myös lastentarhanopettajaksi. Harrastuksiini kuuluu musisointi ja urheilu. Myös kahvilakulttuuri on mulle melkein kuin harrastus, erilasissa kahviloissa käyminen tuo jotain spesiaalia arjen keskelle ja auttaa viemään ajatuksia muualle opinnoista. Tärkeimpiä asioita mun elämässä on mies, perhe ja ystävät.

Oon pitkään miettinyt blogin perustamista. Oon joskus teinivuosinani jopa sellaisen aloittanut, aika nopeasti se tosin jäi sitten kesken.:D Nyt kuitenkin viime vuosina on ajatuksissa ollut, että olis kiva päästä taas kirjoittamaan ja nyt siihen tuntuisi olevan aikaa.

Miks ihmiset yleensä kirjottaa blogeja? Monet haluaa jakaa johonkin tiettyyn teemaan liittyviä juttuja, esimerkiks reseptejä tai muotivinkkejä. Mua itseäni eniten blogeista eniten kiinnostaa aina lifestyle -blogit ja ihan sellainen perus arkielämä. Välillä myös on kiva lukea syvällistä tekstiä jostakin päivän polttavasta puheenaiheesta. 

Tästä syystä oon myös ehkä epäillyt blogin perustamista; en oikein tiedä että mistä haluaisin kirjottaa ja toisaalta, mihin sen blogin sitten rajaisi, koska kaikesta ei kuitenkaan voi kirjottaa. Nyt oon ehkä toivottavasti löytänyt jonkunlaista, mulle sopivaa rajausta tälle blogille.Täällä aion kirjotella elämästä yleensä, arjesta yhtään sitä kaunistelematta. Arkeen kuuluu sekä hyviä että huonoja hetkiä ja mun mielestä on tärkeetä tuoda se myös esille. 

Aiheita, joista aion kirjoittaa on esimerkiksi fodmap- ja gluteeniton ruokavalio, opiskelu, kivat kaupat ja kahvilat ja matkailu. Mua kiinnostaa myös konmari ja siihen liittyvä kodin siivous ja ylläpito. Ehkä siitäkin aiheesta sitten joskus jaan ajatuksia. Mutta siis punaisena lankana tässä blogissa on ehkä sellaiset normaaliin arkeen kuuluvat asiat: ruoka, koti ja vapaa-aika.

Tervetuloa seuraamaan, pian varmasti tulee ensimmäinen kunnon postaus!

– Kata 

Kommentit (2)
 1. Tervetuloa Lilyyn! 🙂
  Jään seurailemaan blogiasi 🙂

  1. Heippa, ja kiitos!
   Vielä tässä opettelen, että kuinka tää blogihomma täällä oikein toimii.:) 
   Toivottavasti pian pääsen paremmin kärryille ja kirjoittelemaan kunnon postauksia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *