Kesä meni, hiljais elo päättyy!

Kesä mennyt hiljais elon merkeissä, on tullut ulkoiltua, vietetty aikaa perheen kesken, vähän tullut ehkä rentouduttuakin ja nähtyä kavereita!
Kesän ajalta on jäänyt paljon ihania muistoja!

Kesän yhtenä kohokohtana ollut ehdottomasti Ed Sheeranin konsertti Malmin lentokentällä. Tämän vielä kruunasi yhteinen hotelliyö Flamingon uudella
puolella Harmony huoneessa hääpäivän kunniaksi!  Meillä oli pumpulihääpäivä, elikkä siis neljä vuotta naimisissa oloa takana.

 

Lapset päässeet myös kesän aikana kokemaan erillaisia juttuja. Kesäloman aikana tuli yhdessä reissattua jonkin verran mm, Porvoon vanhankaupungin reissu, veneilyä, Hutkon kotieläinpiha, Immilän mylly, Askolan hiidenkirnut, Repoveden kansallispuisto, Leivonmäen kansallispuisto ja Kolin kansallispuisto tulivat nyt ensimmäisenä mieleen näistä reissuista. Luonnossa liikkuminen on meille lähellä sydäntä ja tätä haluamme myös opettaa lapsille.

Syksy koputtelee ovella, vaikka tänään onkin vielä näin ihanan aurinkoinen sää. Aika menee niin nopeaa nykyään joten kovin olen yrittänyt pohtia tavotteita tähän loppu vuoteen. Ainakin tahdon panostaa omaan hyvinvointiin, tavotteena olisi oppia ottamaan itselle enemmän aikaa yksinäni, aktivoitua jumppien ja lenkkien osalta ja myös panostaa enemmän parisuhteeseen! Niinsanottujen ruuhkavuosien aikana parisuhde jää usein vähemmälle huolenpidolle ja tämä onkin nyt se syy miksi siihen haluaisin panostaa enemmän.

Näiden saavuttamiseksi otan mielellään vinkkejä vastaa!

Aivan ihanaa syksyn alkua kaikille ja nautitaan ihanista päivistä ja syksystä.

hyvinvointi hyva-olo lapset parisuhde
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *