Kesä suunnitelmat

Kesälomat  töistä vihdoin lyöty lukkoon ja nyt olisi siis hyvä aika alkaa suunnitelemaan mitä sinne kalenteriin laittaisi. Mitä halutaan tehdä, missä halutaan käydä ja ketä halutaan nähdä. Tämä onkin sitten iso kysymys, kun budjettia ei kuitenkaan ole ihan vietävästi, mutta onneks on voi olla kivaa ilman että se maksaa maltaita!

Itse kun olin lapsi niin huvipuistot oli kova juttu, lapset ei niistä oikein vielä osaa mitään sanoa kun vielä niin päiviä, mutta linnanmäellä tulemme käymään. Työnantaja järjestää aamupäivän jolloin perhe pääsee ilmaisiksi laitteisiin, aiomme tämän hyödyntää tänäkin vuonna. Tämä on varmasti ihan riittävä meidän tarpeisiin. Toisena lempparina on kotieläinpihat! Lahdessa on ihana pieni 4H:n pitämä kotieläinpiha jossa varmasti tulemme vierailemaan sekä oma lemppari Olgan farmi olisi myös vierailu listalla, korkeasaarikin houkuttais.

Jokin pieni yhteinen perheloma olisi myös mukava toteuttaa. Mietinnässä Pärnu, onko jollain tästä antaa vinkkejä? Itse en ole tuolla koskaan käynyt enkä oikeen tiedä minne sielä kannattaisi mennä, mutta hakusessa ehdottomasti sellainen, että kaikki mahdollisimman valmista!

Tilaisin kesästä ihanan aurinkoisen, jotta olisi mahdollisimman hyvät säät viettää aikaa rannalla, puistoillen ja esimerkiksi pieniä kaupunkiretkiä tehden. Olisiko teillä antaa vinkkejä parhaisiin leikkipuistoihin mihin kannattaa Lahdesta lähtee ajamaan? noin 150km vois olla maksimi tälläiseen jos ei löydy retkelle muuta yhdistettävää. Jos joku lukijoista miettii missä käydä niin suosittelen ehdottomasti lahdesta launeen perhepuistoa! Uikkarit, eväät ja iloinen mieli matkaa niin mukava päivä taattu!

Ja hei unohtamatta kahden keskeistä parisuhde aikaa niin sitäkin olisi tarkoitus viettää ainekin yhden vuorokauden verran jos vain lasten hoito järjestyy. Viime syksynä tuli ostettua jo liput Ed Sheeranin keikalle ja tästä olisi tarkoitus jäädä hotelliin yöksi. Sopivasti samaa ajankohtaa osuu hääpäivämme, 4 vuotta jo naimisissa, aika menee ihan liian nopeaa!

Lista missä käydä kesän aikana:
-Linnanmäki
-Marolan kotieläinpiha, Olgan farmi, Kilkkilän farmi
-Korkeasaari
-Satamassa jäätelöllä
-Pärnu
-Tallinna/Laivalla
-Perhepuisto

Kerro ihmeessä vinkkisi mitä kannattaa nähdä ja kokea!

perhe lapset matkat ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *