Mistä kaikki alkaa?

Mitä mä teen? kuvaa hyvinkin paljon ajatuksiani tällä hetkellä. Pitkään olen haaveillut blogi kirjoittelun aloittamisesta ja nyt rohkaistuin tähän, mutta en vaan oikeen tiedä mistä aloittaa.

Miksi haluan kirjoittaa blogia? Paljon olen lukenut muiden blogeja, varsinkin näin perheeseen ja lapsiin kohdistuvia kirjoituksia ja tämä näyttäisi olevan hyvä kanava jakaa omia ajatuksia ja purkaakkin jollainlailla kokemuksia mistä ei ehkä niin tule läheisten kanssa puhuttua äänee.

Kuka olen? on varmaa seuraava hyvä kysymys. Olen kohta 27 vuotias kahden pienen lapsen äiti. Esikois poikani sain syyskuussa 2016. Nyt hän on jo siis 2,5vuotias, oikein menevä ja tempperamenttinen pienen miehen alku.
Kuopus syntyi reilu vuoden myöhemmin, joulukuussa 2017. Hän ilahduttaa kaikkia omilla ilmeillä ja eleillään. Minun pieni prinsessani, tempperamenttia ei kyllä häneltäkään puutu!

Valokuvaajani toiminut ihana mieheni!

Ammatiltani olen lähihoitaja, lapsiin ja nuoriin aikoinani valmistunut, mutta niitä töitä en tehnyt kuin vuoden päivät. Työn puutteen vuoksi tuli hakeuduttua mielenterveys- ja päihdekuntoutujien pariin ja tällä tiellä ollaan edelleen.

Olen Vaimo! Mieheni on minun oma tukipilarini. Yhteiseloa meille kerennyt kertyä jo huimat 11,5 vuotta. Näistä vuosista yhdessä ollaan asuttu 10 vuotta ja heinäkuussa tulee 4 vuotta täyteen naimisissa oloa. Myöhemmin tulen varmasti hänestäkin kertomaan lisää!

Kuva reilu vuoden takainen kun neitokaisesta otettu vauvakuvia.

Millainen olen? Tää on itelle ehkä vaikein kysymys tälläisistä perus jutuista. Välillä tuntuu, että musta löytyy kaksi eri persoonaa. Toisinaan olen niin rento ja lempeä persoona, mutta sitten löytyy myös se räiskyvä ja räväkkä kaikkeen suostuva Jenni.
Lasten kanssa koitan säilyttää aikapaljon itsessäni tätä tyyneyttä kaikkissa tilanteissa, välillä kysytäänkin kuinka voin olla se rauhallisin viilipytty niiden ihanien uhmakohtauksien keskellä, mutta ei niihin auta oma hermostuminen. Kyllä me lasten kanssa myös hölmöillään, nauretaan ja nautitaan elämästä!
Tämä rempseä ja räväkkä persoona saattaa sitten tulla enemmän ilmi yhdessä ystävien kanssa, olen helposti vietävissä ja kaikkeen suostuteltavissa, terveisin täysin rapakunnossa oleva äiti joka aloittamassa hetken mielijohteesta, ystvävän innoittamana kuntofutiksen viikon päästä!
Musta tuntuu, että ajoittain olen myös liian kiltti! Mun on vaikee sanoa ei ja itellä kova mielyttämisen halu muita kohtaan, en halua tulla hylätyksi, jota joskus kokenut teini vuosina kaveripiireissä.

Mitä Blogi tulee pitää sisällään? Tähän en oikeen osaa vastata vielä itsekkään täysin, mutta suurelta osin tulen varmasti kirjoittamaan omia ajatuksiani meidän arjesta ja vanhemmuudesta. Sekä yksi asia miksi lähin kirjoittamaan tätä niin on varmasti ne kulma kivet siinä arjessa kun toisella parisuhteesta on hankalaa ja miten näistä tullaan selviytymään ja miten ollaan jo selviydytty. Sisällössä tulette varmasti kuulemaan ja näkemään paljon perhettäni!

perhe vanhemmuus lapset oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *