Mitä tehdä lasten kanssa kun väsymys meinaa viedä voiton?

Taitaa olla, että viimeisen viikon ajan väsymys meinannut viedä voiton. Viikko töitä takana, siitepölyä ilmassa ja allergialääkkeet väsyttää ja lapset täynnä energiaa. Mitä tekisi? Kotona olo helposti ajautuu siihen, että lapset vaan riitelee leluista tai muuten vaa härnäilee toisiaan.  Ulkona sataa niin ei houkuta lähteä pihalle touhuamaan.  Koko touhu pitäisi alottaa kerros pukeutumisella mistä lapset ei sit tykkää alkuunkaa niin tämä ajatus oli hylätty ihan kokonaan.

Viestiä mammaryhmään saisiko sieltä leikki seuraa ja jos vaikka suuntaisi sisäleikkipuistoon. Tälläisten päivien pelastus on lapsiperheet sekä vuosikortti Leos leikkimaahan. Siellä lapset saavat helposti pari tuntia kulumaan ja monesti onki et vielä parin tunnin jälkeen lähdetään huutojen kanssa kotia kun ei mukamas ole tarpeeksi riehuttu.  Niin kävi tänääkin! 

Meil kummatkin lapset alkaa olemaan sen verran rohkeita, että uskaltavat mennä aikalailla kaikkialla eikä välttämättä tarvi edes itse koko aikaa perässä kulkea, kuhan tietää ja näkee missä lapset menee. Kummatkin iän puolesta ”kuuluisi” pienten puolelle, mutta eivät he juurikaan siellä viihdy, isommat liukumäet vetävät puoleensa. Näin arkisin on hyvä käydä kun lapsiperheitä ei ole niin paljoa joten pystyy turvallisemmin mennä ”isojen” puolella. Eliksen lemppari on trampoliinit sekä merirosvolaiva jossa voi ammuskella pehmopalloja. Leian mielestä parasta puolestaan on kiivetä mahdollisimman korkealla ja sieltä sitten alas laskeminen.

Ja siis onhan tuolla mukavaa, itseäkin alkaa pikkasen lapsettaa! Ihana tapa viettää aikaa lasten kanssa ja hyvää liikuntaakin tuolla saa! Kaksi tuntia kun juokset ja kiipeilet lasten kanssa nii kyllä siinä muutama kalori tulee kulutettua. Pitääkin joku kerta tuolla laittaa kellon harjotusohjelma päälle niin näkee kuinka ”rankkaa” tuo onkaan 😁 ja mikä parasta tuollaisissa paikoissa on? Se kun näkee lasten aidon ilon ja naurun ja kuinka he nauttivat siellä menosta! ❤️

Nautitaanko teillä sisäleikkipuistoista?

perhe hyva-olo vanhemmuus lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *