Raskauskilojen karistus, milloin se alkaa?

Vuonna 2016 ennen kuin tulin raskaaksi, olin saanut karisteltua ylimääräisiä kiloja, en ollut edelleenkää ns normaali painoinen, mutta olin kuitenkin tyytyväinen itseeni. Nyt kahden lapsen jälkeen kiloja tullut aivan liikaa lisää, enkä ole saanut itseäni otettua  niskasta kiinni niiden karisteluun.
En tiedä onko päivittäistä, mutta ainekin viikossa usemman kerran sitä miettii, että nyt otan itseäni niskasta kiinni ja alotan elämäntapojen muutoksen. Ja nimenomaan pitää muuttaa ne elämäntavat, eikä alottaa minkäälaisilla kuureilla.
Vaikka nämä ajatuksen käyneet monesti mielessä niin itsekuri ollut aivan liian heikko, että olisi tämän saanut toteutettua. Omat heikkoudet on Battery, linssi-/ruissipsit sekä nopea ja helppo ruoka mikä ei sisällä kunnon ravintopitoisia ainesosia. Oma väsymys on viime aikoina todella jäätävää ja tiedän, että tämä paranisi ainoastaan niillä muutoksilla, mitä pitää tehdä.

Viime viikolla oli aivan ihana  panolo kun panostin muutamana päivänä kunnon ruokaa, raikkaisiin lounas salaatteihin ja ateriarytmistä kiinni pitämiseen, mutta sitten taas joku meni sen romuttamaan, mutta mikä? Oma laiskuus ja saamattomuus.

 

Jos rahaa olisi enemmän niin palkkaisin itselleni personal trainerin joka sais mut liikkeelle sekä ravintoterapeutin joka auttais ruokavalion kuntoo ja seuraisi, että tämä toteutuu. Itse huomannut suurena apuna sen et joku kattoo perää, potkii takapuolelle, ”ryhmäpaineen” sekä vertaistuen.
Kamppaileeko joku muu samojen ongelmien kanssa? Oisko joku vailla paria muutoksen tekemiseen?

Mä en kaipaa sitä, että olisin mallin mitoissa vaan sitä hyvää oloa ja et näyttää hyvältä sellaisenaan kun on. Tämä vaan ei tällä hetkellä ole mahdollista kun ei oo tyytyväinen itseensä ja kun on kovin pettynyt ettei ole saanut tehtyä asialle mitään silloin kun se olisi pitänyt tehdä. Tää on asia joka laskee itsetuntoa hyvin paljon ja ku itsetunto on alhaalla nii se vaikuttaa hyvin monee asiaa. Se heijastuu parisuhteeseen, lapsiin sekä kaverisuhteisiin.

Jaa omat vinkkisi ja vertaistukesi millä homman saada käyntii!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *