Vauvavuotta vain hitusen jäljellä

6kk sitten, kun ihmiset sanoi, että vauvavuosi menee niin nopeasti niin olin aika eri mieltä. Nyt kun ollaan vähän vaille 11kk niin olen heidän kanssaan samaa mieltä. Varsinkin viimeiset kolme kuukautta on mennyt silmänräpäyksessä.

Vasta hän istui huojuen ja yritti kovasti päästä ryömimään ja turhautui kun ei onnistunut. Nyt vain katson vierestä kun hän kävelee tukea vasten ja konttaa hirveää vauhtia. Odotellen sitä kun oppii kävelemään, kun konttauksen perässäkin on vaikea pysyä!

Hän omistaa neljä hammasta ja kaikki niistä ovat tulleet melkein kuin huomaamatta, odotellen kipeimpiä hampaita… Vaikka yöt meillä on silti levottomia. Olen miettinyt, pitäisikö kokeilla unikoulua. Vai riittäisiköhän täysin säntillinen päivärytmi.

Tahtotyttö ja siiviläsuu, sellaisilla nimillä mummit ja tädit häntä kutsuu. Ja niin hän kyllä varmasti vähän onkin. Kun hän jotain tahtoo niin tahtoo kovasti ja sitkeästi yrittää saada tahtonsa läpi. Hän ei edelleenkään syö mitenkään suuria määriä, mutta en ole enää niin paljon stressanut asiasta, koska kuitenkin jokaisella neuvolakäynnillä kasvu on ollut tasaista.

Kaikinpuolin maailman ihanin tyllerö ja kyllä ne levottomatkin yöt varmasti joskus helpottaa!

 

-s

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *