Kirjavinkki: Työelämän tunteet

Luin vastikään Camilla Tuomisen kirjan ”Johda tunteita – menesty työelämässä”. Tuominen on minulle henkilökohtaisesti aika uusi tuttavuus, mutta törmäsin jossakin jonkun kehuun kyseisestä kirjasta ja päätin silloin heti klikata siihen varauksen kirjaston sivujen kautta. Kyseinen nainen on aiemmin myös kirjoittanut kirjan ’Tunnekuvakirja’, joka lienee ikään kuin tunteiden johtamisen osa 1. Sitä en tosin ole lukenut.
 

DSC_2191.JPG

1. Saako teillä sanoa en tiedä.JPG

4. Saako työpaikallanne nauraa.JPG

 
Mutta tämä kirja tunteiden johtamisesta oli lyhyesti sanottuna jotenkin vain ihana! Hyviä ajatuksia ja oivalluksia, joita oli mukava lukea. Ahmin kirjan aika nopeasti ja ihailin koko lukemisen ajan vahvasti tuomisen M-A-H-T-A-V-I-A kuvituksia tekstin ohessa. Aivan huikeita kuvia! Teksti on soljuvaa ja kirjan lukee nopeasti. Tässä yksi esimerkki upeista kuvituksista:

DSC_2198.JPG

 

Self-help -tyyppisessä kirjallisuudessa on ehkä harvoin se tilanne, että asiat olisiat itsessään uusia tai mullistavia, mutta hyvä kirjoittaja kokoaa oikeat asiat kasaan oikeassa yhteydessä ja saa niistä hyvän kokonaisuuden. Tässä kirjassa oli lopussa pitkä lista käytännön vinkkejä tunteiden johtamiseen ja näistä käytännön vinkeistä pidin ERITTÄIN paljon. Suosittelen lämpimästi katsastamaan kirjan, jos se tulee sinulla vastaan!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *