Sehän meni hienosti!

Matka nimittäin! Meidän kolmikon ensimmäinen ulkomaanmatka!

Kohteenä oli Tukholma ja matkailumuotona Viking Line Gabriella. Viikkoja jännitetyt kaksi yötä laivalla eivät olleetkaan katastrofi, vaan Tirppa nukkui kuin känninen merimies kuorsaten ja kerran kylkeä kääntäen koko yön. Olisiko siihen auttanut säkkipimeä hytti tai kevyt laivan täristys läpi yön. 

Lähdimme siis maananatai lähdöllä Helsingistä (lähtöajat ja laivasta poistumiset ovat tällä reitillä inhimillisemmät, kuin Turusta), joten laivalla oli rauhallista ja saimme valita, miltä kannelta hytin haluamme. Otimme hytin niin ylhäältä kun saimme, 9 kannelta, jossa oli muitakin lapsiperheitä. Toisaalta esim. 7. kansi olisi ollut myös hyvä, sillä maihinnousu oli kannelta 5 ja 7, joten olisimme välttynyt hissillä suhaamiselta ja sen odottelulta. Kävelkää rappusia ne, jotka siihen pystytte käsilaukkujenne kanssa.

Meillä oli B4L hytti, joka oli ruhtinaalliset 13 neliön tilaihme parisängyllä ja telkkarilla (ooh, telkkari, sinä ihana paikalleen orjuuttaja). Matkasänky tuotiin Tirpalle lähdön yhteydessä infosta. Ja ne infon tädit, miten ihania ihmisiä. Vastaus valmiina kaikkiin varmasti tuhat kertaa esitettyihin kysymyksiin.Varasimme etukäteen aamiaiset mennen tullen ja se kannatti. Buffa oli hyvä ja sillä jaksoi pitkälle. 

Päivä Tukholmassa vietettiin ihan vaan lompsien siellä täällä. Eteen sattui tulemaan Östermalmin Kauppahalli, Kungsträdgården ja vanha kaupunki kuninkaanlinnoineen. 

Britax B-Agile matkarattaatkin suoriutuivat reissusta hyvin, vaikka paremmin olisi perusrattailla menty vanhan kaupungin mukulakivillä. Siellä ei kääntyvillä rimpurarenkailla tee mitään!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *