Aurinkoista päivää!

On tämä tekniikka kyllä taas jostain! Pikkuhiljaa opettelen tämän blogin outouksia ja hienouksia. Toivottavasti pian tuo bloglovin alkaa toimimaan. Nyt ainakin blogit.fi sivulle Arolan tuulia blogi päivittyy jo ihan hyvin. Eli tätä blogia voi seurata ainakin sitä kautta <3

Lisäksi tuolta yläpalkista löytyy somekanavat joissa sisältö vaihtelee. Twitterissä löytyy kärkäs minä jolla poliittiset mielipiteet, instassa löytyy lemmikkejä ja kaikkea kivaa. Face on yksityinen joten ja lähinnä olemassa vain olemisen vuoksi.

Lapsilla on nyt hiihtoloma. Harmi kun tuli taas niin kovat pakkaset. Ei oikein tee mieli mennä hiihtämään. Tänään aloitin itse taas juoksukoulun, joten itseni kyllä viskasin pihalle! Tuo kuva tuossa yläpuolella on Kuusamossa sijaitsevalta kesäpaikalta. Kyllä mieli jo halajaa kesään tai edes vähemmän lumiseen aikaan!

Harmittaa kun matkailualalla kaikki lasten loma-ajat on itselle yleensä niitä sesonkiaikoja työn suhteen. Siispä meidän perheen yhteiset lomat sijoittuu parhaiten varhaaseen kevääseen, siis huhtikuuhun ja toisaalta syyslomaan. Kesät menee töissä ja samoin talvet ja talvilomat.

Jos ensi viikonloppuna kuitenkin keksisi lasten kanssa jotain mukavaa. Ehkä uimista tai sisäleikkipuistoa, tai molempia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *