Hammasharja jonka varsi ei ole muovia

Moi!

Joskus kun on aikaa kulutettavana kaupoissa, tekee yllättävistä paikoista yllättäviä löytöjä. Asioin Tokmannilla, kaupassa jota pidetään todella halvan bulkkitavaran liikkeenä. Tämä maine on mielestäni hieman väärän kuvan antava. Tokmannilla näkyi olevan myynnissä luonnonkosmetiikkaa ja vaikka mitä muuta kivaa kosmetiikkaosastolla, eikä mitenkään pahaan hintaan.

Lohjenneen hampaan korjauksesta johtuen,  oli kovasti mielessäni ostaa uusi hammasharja. Hakeuduin siis hammasharjaosastolle. En ollut lopulta uskoa silmiäni kun huomasin että siellä loputtomalta tuntuvan muoviharjarivistön päässä lepäsi hyllyssä pino pieniä pahvilaatikoita joiden sisään oli pakattu biohajoavalla bambuvarrella varustettuja Humble Brush merkkisiä hammasharjoja. Näissä on muovia vain nuo nylonharjakset jotka neuvotaan repimään irti kun on aika kierrättää harja. 

20190116_171743.jpg

Nyt on siis kokeiluvuorossa ympäristöystävällisempi, vähemmän muovia sisältävä hammasharja! Harja lupaa paketin perusteella olevansa pehmeä. Toivottavasti luonnehdinta pitää paikkansa kun tälle iltaa ensimmäisen pesun suoritan. Suuni tahtoo olla hyvin kranttu sille, kuinka kovalla harjalla hampaani pesen.

20190116_171810.jpg

Samalla kun minulla piti aikaa kuluttaa kylän pinnassa, päätin etsiä vapaata kampaajaa joka kerkiäisi leikata kuivat hiusteni latvat. Jo toisella soitolla tärppäsi, ja pääsin tunti soitosta jo istumaan kauniiseen kampaajan tuoliin, rentoutumaan ja lukemaan 7-lehteä (eihän kukaan tunnusta lukevansa sitä lehteä aina kuin mahdollista, aivan yhtä mahdoton ajatus että katsoisin youtubesta dr pimple popper Sandra Leen videoita….).

Nyt on siis hiusten latvat hoidettu!

Kävin muuten meikkejäni läpi kun lapset päättivät yksi ilta meikata minut. Huomasin että esim yksi kajalkynäni on itseasiassa luonnonkosmetiikkaa. Siinäpä se asian ydin. Luonnonkosmetiikka on parhaimmillaan sellaista, että sitä ostaessa ei ajattele ostavansa luonnonkosmetiikkaa. Sekin kajali on ollut minulla pari vuotta, ja ostin sen kun satuin sitä tarvitsemaan. En siinä vaiheessa ajatellut että joskus ottaisin tavoitteeksi vaihtaa kokonaan luonnonkosmetiikkaan.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *