Ilona luonkos öljypuhdistuskakku

Lisää ihanuutta joka vähentää maailman muoviroskamäärää!

Kuulun facebookissa naisyrittäjille tarkoitettuun ryhmään. Törmäsin siellä kerran yritykseen joka valmistaa kiinteitä öljyputsareita, ja näin videotutoriaalin kuinka öljypuhdistuskakku toimii. Siinä vaiheessa luonnonkosmetiikka ja öljyputsarit oli minulle vielä tuntematon käsite. Ajatuksilla on kuitenkin taipumus jäädä päähän hautumaan!

Jonkin aikaa sitten tykästyin ajatukseen ihon tuplapuhdistuksesta, ja opettelin käyttämään öljyputsaria. Kun edellinen öljyputsari loppui,halusin ehdottomasti hankkia tilalle jonkun öljyputsarin. Ja silloin muistui mieleeni tuo video kiinteästä öljypuhdistuskakusta. Päätinkin että kun kivijalkaliikkeessä tuotteeseen törmään niin sen hankin  ja näin kävi. Kajaanin Lifessä nämä kakut olivat sopivasti tarjouksessa 25€/kpl. Ostin tuon vihreässä paketissa olevan kakun jonka tuoksu on miedon yrttinen.

Testailin alkuun kakkua osana kaksoispuhdistusta, kunnes kysyin Luonkos yrityksen edustajalta voiko tuotetta käyttää yksistään ilman kaksoispuhdistusta. Ihana juttu että yritys vastasi kyselyyni heti samana iltana että tuotetta voi käyttää myös ilman kaksoispuhdistusta. Asia siis selvä. Lisäksi vielä seuraavana aamuna yrityksestä varmistettiin että osaanhan käyttää tuotetta oikein. Mielestäni erittäin hyvä palvelu!

Pakkaus on siis kokonaan biohajoavaa paperia. Pakkauksessa on vielä oma avausmekanismi joka nostaa kakun kivasti tarjolle. Itse tuote on uutena 60g painoinen ja tehty käsin Suomessa. Tämä malli on tarkoitettu rasvaiselle ja sekaiholle.

Tuotetta käytetään niin että tuo pala otetaan kuiviin puhtaisiin käsiin ja kakkua ikäänkuin sulatetaan käsiin. Käsiin sulanut öljy hierotaan kuiviin kasvoihin pyörivin liikkein. Lopuksi öljy poistetaan kasvoilta esim meikkisienellä. Itse olen käyttänyt konjac sientä sekä musliiniliinaa. Tarvittaessa käsittelyn voi toistaa.

Ensin en saanut silmistä meikkiä poistettua tällä putsarilla, mutta sitten älysin ottaa ainetta käsiini hieman reilummin. Olen nyt tehnyt niin että käyttä olen käyttänyt sekä pelkkää öljypuhdistusta että tuplapuhdistusta.

Ainakin minulle aiheutui puhdistusreaktio, eli naamaan nousi muutamia finnejä. Tämän luvataan olevan normaali reaktio, joten toivottavasti seuraavan kahden viinon aikana tulee ihoni tervehtymään uuteen loistoon! Ainakin ihoni on nyt vähemmän punoittava ja mukavan tuntoinen.

Oletko jo löytänyt elämääsi luonnonkosmetiikan ja öljypuhdistuksen ihanuuden?

 

 

kauneus meikki ostokset iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *