Jolie lux box maaliskuu 2019

Se on lopultakin täällä! Minulta meinasi jo maltti mennä mutta tänään se tuli, tällä erää viimeinen Jolie boxini ja vielä luxus painoksena!

Tuottee ovat jo ulkonäöllisesti kauniita, ja mitä googlailin hintoja niin tämä boxi tarjoaa todellakin vastinetta rahoille.

Tämä Kora Organics kasvosuihke on ihana pinkki puteli! Ja tämä lupaa pienentää kasvohuokosia. Minulla ne onkin kuin kraaterit kuunpinnalla joten odotukset ovat korkealla! Tämä on myyntikokoinen.

Dafna’s tehoseerumi ja elvyttävä päivävoide ovat paketin pienet tuotenäytteet.

Korento huuli – ja poskivärivoide neljäs Jolie boxini ja ensimmäinen värikosmetiikka! Jes! Tämä on pienestä koostaan huolimatta täysikokoinen ja kotimainen meikki. Minä sain Rosehip värin. En malta odottaa että testaan tämän.

Ruhaku Cleansing Oil tämä tuli kuin tilauksesta. Juuri nyt testailen öljypuhdistuskakkua ja etsin tällaista nestemäistä öljyä. Myyntikokoinen pakkaus.En siis voi kun taputtaa käsiäni ja kiittä!

Little Butterfly London Petals And Blooms Brightening Anti-Oxidant Serum sanomattoman kaunis pakkaus lupaa hyvää. Tälle seerumille laitan suuret odotukset. Vielä edellisestäkin boxista tullut seerumi on testaamatta joten tämä menee jonon jatkoksi. Mutta siis myyntikoko.

Nämä kolme olivat boxin minikokoiset tuotteet. Leahlani Bless Balm, Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radiance Mask sekä One seed tuoksu, Hope.

Tuota tuoksua suihkautin itseeni ja täytyy sanoa että tuoksun nyt Old spicelle joten ainakin minun ihollani se ei reagoinut hyvin. Kasvonaamiota kokeilen pian ja tuo bless balm vaikuttaa ihanalle uutuudelle.

Näin nopeasti arvioituna tämä paketti on varmasti ainakin lähelle sitä reilun 200 euron arvoa mikä tälle etukäteen luvattiin. Nyt keskityn sitten käyttämään näitä. Arvioita tulee pulpahtelemaan silloin tällöin. Olen kyllä todella rakastunut Jolien kosmetiikkavalikoimaan!

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *