Lopetin vuosikymmenien Yves Rocher asiakkuuden

Kuvalla ei ole mitään yhteyttä tähän varsinaiseen aiheeseen. Kuva on otettu pari vuotta sitten Torasiepissä Aurooradomessa, kun olin tutustumassa läntisen lapin parempiin lomakohteisiin. Hieno paikka, vaikka oli aika kylmä nukkua.

Mutta mitä ajattelin. On asioita jotka ovat olleet osa elämääni ihan pikku tytöstä lähtien. Ja yksi tällainen on ollut asiakkuus Yves Rocherilla. Kerran pari kuukaudessa posti on tuonut aina kirjeen jonka olen purkanut ja ehkä askarrellut, miettinyt mitä tilaisin mutt silti jättänyt tilaamatta.

Ehkä kerran vuodessa tai vähän harvemmin olen jotain tilannutki. Mutta sitten se paperivuori, kirjeellinen silppua alkoi ahdistaa.  Rupesin ajattelemaan, miten monta puuta säästyisi jos en enää kirjettä vstaanottaisikaan. Yhtenä pääajatuksenahan heillä on istuttaa puita.

Viime kuussa tulleen kirjeen jälkeen soitin sinne asiakaspalveluun ja pyysin että asiakkuus sanottaisiin nyt irti. Ja näin tulee tapahtumaan toivottavasti pian, eilen näet posti taas toi ison kirjeen paperisilppua. Minulle sanottiin että pari kirjettä voi vielä tulla. Ensikuuta siis odotellessa.

Mikäs siinä, olen ollut moniin Yvesin tuotteisiin tyytyväinen, minulla on vielä kätössä hiusseerumi, joku saippua ja äidin minulle antama käsivoide. Hyviähän ne ovat, mutta ne ei ole luonnonkosmetiikkaa.

Oikeastaan ajatus asiakkuudesta luopumisesta ei tunnu edes haikealta. Aika aikaansa kutakin.

Oletko sinä Yves Rocherin asiakas? Mikä on lempituotteesi? Minä tykkäsin ruiskukkameikinpoistoaineesta!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *