Luonnollista puhtautta kylpyhuoneessa

Olen niitä jotka ostaa mielellään kylpyhuoneen siivousta varten mahdollisimman tehokkaan myrkyn joka suorastaan räjäyttää lian ja pesuainesaostumat pois ja helposti. Mielellään suihkaus ja huuhtelu. Tai toivottavasti voin tämän vuoden lopuksi sanoa ”Olin niitä…”

Laiskana ihmisenä olin kaupoilla ja suunnistin tottuneesti myrkkyhyllylle. Mutta mitä mitä! Pesumyrkkyhyllyt näkyy myös vallanneen enenevässä määrin ekosertifioidut myrkyt. Käteni ei siis hakeutunutkaan suihkupulloon jonka värimaailma tuo mieleen menneisyyden Batman ja Robin sarjoissa tutut lyömisääniä mallaavat Bang! tähdet, vaan kirkkaaseen pulloon joka kertoi vain olevansa kylpyhuoneen puhdistusainetta.

Hyvin yksinkertainen suihkupullo Seventh generation pesumyrkkyä. Tuote on ihanasti todella miedon tuoksuinen, toisin kuin niissä kirkkaan punaisissa ja oransseissa pulloissa olevat myrkyt. Lisäksi suihkupullo antaa todella mukavan ja leviävän spray-suihkauksen joka leviää hyvin isolle alueelle.

Puhdistustulokseen olen tyytyväinen. Nyt kun kylppärin ihmisten pesuaineet ovat suurelta osin ekosertifioituja, tuntuu että kylpyhuoneen seiniin ei ole kertynyt niin paljon pesuainejäämiä ja tahroja. Hanasta tahrat poistui vain tyyliin suihkaus ja huuhtelu. Se sopii minulle. Myös saunan lasioven tällä puhdisti mukavasti.

Tämä tuote on saanut tuon onnellisesti pomppivan jäniksen kylkeensä, mikä on tosi hyvä juttu. Se siis tarkoittaa että tätä tuotetta ei ole testattu eläimillä. Minkään eläimen ei pidä kärsiä ihmisen turhamaisuuden takia. Ja turhamaistahan tällaisten pesumyrkkyjen ostaminen on, etikka ja ruokasooda ajaisi varmasti kylpyhuoneen pesussa saman asian!

Uusimuovi.fi sivulta nappasin kuvaleikkeen joka kertoo mitä tuo ykkönen kolmion sisällä merkitsee tuossa muovipullon kyljessä. Tämä muovipakkaus soveltuu siis muovinkeräykseen. Lisäksi tässä pakkauksessa sanotaan että tämä pakkaus on tehty kierrätysmuovista.

Olkoon tämä nyt siivouksen kannaltakin askel kohti vähemmän luontoa rasittavaa elämäntapaa. Tähän aiheeseen pitää paneutua paremmin.

koti testit vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *