Oikea palashampoo

Niinhän siinä kävi että kun rakastamani oliiviöljypalasaippua jolla pesin hiuksiani loppui, otin kokeiluun Kreetalta tuomani oliiviöljysaippuan. Hiusteni kannalta jouduin pettymään ja kärsimään muutaman päivän sellaisesta hamppukasasta päässäni että ahdistuskäyrä nousi nousemistaan!

Uskaltauduin sitten etsimään kaupasta ihan oikeaa palashampoota. Laskeskelin että jos se yksi pala riittää yhtä kauan kuin edellinen käyttämäni palanen riitti, ei se 8-9 € ole liian kova hinta kolmen kuukauden hiustenpesuaineesta, jos se aine toimii minulle. Onneksi on vielä talvi, ja huonon tukkapäivän voi kätkeä pipon alle ja vetäistä tiukalle nutturalle!

Päädyin sitten ostamaan Virossa valmistetun Nurme palashamppoon joka sisältää hamppuöljyä. Shampoopala on tarkoitettu normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Hämmästyin siitä kuinka paljon erilaisia palashampoita markkinoilla onkaan. Tein siis kaupan hyllyllä hieman tiedusteluja minkämerkkisiä plashampoita eri hiuslaadun omaavat ovat käyttäneet.

Ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien huomasin rakastavani tätä shampoopalaa! Se vaahtoutuu heti kun kostealla kädellä siihen koskee, muutama hieraisu palalla hiuksiini ja koko päähän saa levitettyä pehmeän ja hieman yrttisentuoksuisen vaahdon. Shampoopalaa ei siis tarvitse paljon kerrallaan. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen silkkisen pehmeältä, mikä on kyllä jotain poikkeuksellista minun karkean kiharassa päässäni!

Palashampoo on pakattu pahviseen rasiaan jossa ei ole muovia. Plussaa tästä.

Toki minun hiukset vaativat muutakin kuin hyvän shampoon, mutta nyt tuli todettua että jos shampoo tekee hiuksille huonoa, en saa sitä millään hoitoaineella korjattua. Ja vastavuoroisesti hyvä shampoo vähentää hoitoaineiden tarvetta. Ihan vielä en lähde kokeilemaan kokonaan hoitoaineetonta tilaa tai pelkkää etikkahuuhdontaa, mutta kesä näyttää kokeilenko sitäkin!

Nyt minulla on kokeilussa minulle uusi hiusnaamio, siitä lisää myöhemmin. Lisäksi ostin eilen palamuodossa olevan öljyputsarin kun sattui kohdalle.

Nurme palashampoo hamppuöljyversiona sopii minun kiharalle karkealle hiuslaadulle.

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *