Ostin kun halvalla sain

Meikkivarantojen muuttaminen luonnonkosmetiikkaan on siis yksi tämän vuoden tavoitteeni. Kohdallani meikkaaminen ei ole jokapäiväistä, joten ymmärrettävästi meikit ei kulu niin nopeaa tahtia että usein tulisi mitään uutta hankittua.

Kaupoissa kuljen aina silmät auki, metsästäen tarjouksia. Siispä eilenkin kaupunkireissulla suuntasin heti alekoreja penkomaan kun isompaan kauppaan eksyin. Tunnustin merkin lavera jo kaukaa!! Ihanaa! Luonnonkosmetiikkaa puoleen hintaan! Liekkö se kauppa hankkiutumassa tästä merkistä eroon, vai onko kyse vain siitä että näissä on tälle vuotta päiväys. Siitä huolimatta päätin ostaa laveran ripsivärin, 2-in1 compact foundationin sekä huulikiillon sävyssä Oriental rose.

Tuossa  meikkivoiteessa on kaksoispohja joka kätkee sisäänsä peilin ja pehmeän levityssienen. Tällainen voidemainen kakku on minulle uusi tuttavuus jota en kyllä olisi raskinut ostaa täysihintaisena. Ja sama koskee oikeastaan myös tuota huulipunaa josta ilolla maksoin nyt tuon 6.5 € mutta josta kokoonsa nähden 13€ olisi ollut minulle liikaa.

Siispä kohta olen korvannut 70% päivittäin käytössä olevista värimeikkituotteista jo luonnonkosmetiikalla, ja oikeastaan lähes kaikki mitä käytössä on, on jo vegaanista. Vegaani en ole enkä halua tulla olemaan mutta ihan kaiken ei tarvitse sisältää eläinperäisiä ainesosia.

Lähtihän sieltä kaupunkireissulta muutakin! Viime viikolla selasin mieheni sukulaisen luona Supermarket survival kirjaa, ja jäi harmittamaan kun se jäi niin pintaselaukseksi. Katsoin muutaman Olli Postin videon youtubesta ja ajattelin että sen miehen puheissa on ajatusta. Löysin sattumalta sen kirjan kaupungista joten päätin investoida minäkin siihen.

On aina mukava haastaa omia ajatuksia ja tottumuksia. Kaikkea ei ole pakko niellä purematta, ja ruokaa voi ajatella niinkin että ei tarvitse kieltäytyä mielihaluista, mutta voi korvata mielihalut tarjoamalla keholle jotain parempaa, jotain josta pohjimmiltaan ne mielihalut saavat lähtönsä. Fiksua eikö totta?

Saa nähdä muuttuuko ruokavaliossani jotain, ja muuttuuko mitään. Muuttuuko edes ajatukseni. En murehdi vaikka ei.

kauneus meikki kirjat ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *