Coleur Caramel

Coleur Caramel oli minulle uusi tuttavuus. Ostin näitä paikallisesta ekokauneushoitolasta, Kastehelmestä. Olivat sen verran tyyriitä (sain hintaan 10€/kpl) että raskin ostaa nyt vain kaksi toisiinsa hyvin käyvää väriä perus arkimeikkiä varten.

Coleur Caramel on Ranskalainen tuotemerkki, tosin nämä ainakin on valmistettu Italiassa. Ja kuulemma Ranskan ensimmäinen luonnonvärikosmetiikkamerkki.

Pakkaukset ovat kierrätettävää paperia ja sillä tavalla hauskoja että kun nappi on loppuun käytetty, samaan koteloon voi ostaa uuden. Toki paperisen kotelon turnauskestävyys epäilyttää. Pakkaus on kompakti ja kaunis, mukava yksityiskohta tuo ripustuslenkki!

Tuon värinapin saa vedettyä ulos tuolta taskusta.

Tuotteet ovat ekosertifioituja ja eläinkokeettomia.

Olen nyt jonkin aikaa näitä testaillut. Yllä on sävy 004 pearly eye shadow, joka on kevyen helmiäinen ja kuivana levitettynä hyvin huomaamaton.

Toinen sävy jonka otin kokeiluun on tuo tummempi, erittäin runsaspigmenttinen sävy 006 matt eye shadow. Näillä kahdella saa tosi mukavan, koko päivän kestävän silmämeikin arkeen.

Näitä luonnonkosmetiikkameikkejä on niin ihana testailla, kun löytää sellaisia tuotteita joihin ihastuu ensikosketuksella!

Tämä uusi blogipohja aiheuttaa vielä päänvaivaa mutta koko ajan opitaan uutta. Kohta julkaisen elämäni ensimmäisen blogiyhteistyön! Jos seuraat minua instassa,  saatat jo olla hajulla mitä on luvassa. Lisäksi testailen tällä hetkellä omaksi huvikseni taas jotain juttuja joista tuonnempana.

-Jonna

Kauneus Meikki

Salmiakki-lakritsa kakku

Tämä resepti oli entisen blogini suosituimmasta päästä. Olen aivan mahdoton lakritsa ja salmiakki fani! Kuvan kakku oli lahja ystävälle joka valmistui muistaakseni sillä kertaa lähihoitajaksi.

Kakku saa makunsa kick patukoista ja turkinpippurirouheesta, ja musta kiiltävä pinta taas on tavallista purkissa myytävää lakritsikastiketta joka on maustettu turkinpippurirouheella ja hyydytetty liivatelehdellä.

Kohta on taas aika miettiä mitä tarjota valmistujaisissa. Tässä yksi vaihtoehto!

 

Pohja:

200g tummia täytekeksejä

liraus öljyä

Täyte:

6 kpl kick patukoita

2 dl kuohukermaa

3 liivatelehteä

1 prk flora vispi

1/2 dl vettä

Vajaa pussillinen turkinpippurirouhetta

Kiille:

n. 2 dl Lakritsakastiketta

2 liivatelehteä

 

Sulata lakupatukat kermaan ja jäähdytä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.

Laita irtopohjavuokan pohjalle leivinpaperi ja tee keksipohja murskaamalla keksit ja lisäämällä liraus öljyä.

Vatkaa lakritsakerma vaahdoksi. Vatkaa flora vispi vaahdoksi. kiehauta vesi ja sulata liotetut liivatelehdet veteen. Sekoita vaahdot turkinpippurirouhe ja liivatteet ja kaada täyte keksipohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä muutaman tunnin.

Kiehauta lakritsakastike, lisää loput turkinpippurirouheesta ja liivatteet. Jäähdytä hyvin, ennen kuin kaadat kakun päälle! Hyydytä kakkua vielä muutama tunti ja koristele vähän ennen tarjoilua.

Koti Ruoka ja juoma DIY