Pikku kurkistus maaliskuun Jolie box

Tämä tuli vähän äkkiä. Maaliskuun Jolie box, ja samalla kolmen kuukauden boxi tilauksen loppu. Pakko tosin myöntää että saatoin herkkänä hetkenä tilata kevään lux boxin…

Mutta! Älä lue enempää jos tahdot pitää maaliskuun Jolie boxin sisällön yllätyksenä. Tulen esittelemään tuotteiden käyttökokemuksia sitä mukaa kun kerkeän testaamaan. Laskelmieni mukaan tämän maaliskuun laatikon arvo on noin 74 euroa, mikä on todellakin vastinetta rahoille!

Sisällön teemana on siis ihonhoidon superfoodit.

Patyka intensive Hydra-Soothing Moisturizer, eli täysikokoinen Patykan kosteusvoide.

Evolve Nourishhing Hair Elixir niin ikään täysikokoinen hius eliksiiri.

Antipodes worship Antioxidant Serum eli 10 ml kauneusseerumi. Matkakoko

Madara Brightening Aha Peel Mask hedelmähappokuorinta 12.5 ml eli matkakoko

Ja samplena Ekopharman kosteuttava vadelmakasvonaamio.

Olen aivan innoissani! Mukava testata ajan kanssa näitä. Pysyn kannassani ja jätän tilauksen nyt tauolle, haaveilen kyllä miten ihanaa olisi loka, marras, ja joulu viettää uusien boxien kanssa. Pitää kuitenkin muistaa että tarkoitukseni ei ole hamstrata kaappeja täyteen uutuuksia, vaan selvittää mitä voisin korvata pysyvästi luonnonkosmetiikalla, etsiä minulle sopivat tuotteet. Tämä boxijuttu sopi tähän alkuvuoden tilanteeseen todella mukavasti ja onhan se lux boxi vielä tulossa.

Sen verran kyllä jäi harmittamaan että koko kolmen kuukauden normaali boxien tilausjaksolle ei mahtunut yhtään meikkituotetta, ainoastaan huulirasva jota voi ajatella meikkinä. Siinä olisikin boxien kokoajalle ajatusta. Jos vaikka kerran kolmessa kuukaudessa olisi mukana joku värikosmetiikka tai muu meikki, niin ainakin kerran saatavilla olevalla tilausjaksolla tulisi boxista myös meikkiä.

Mitä tykkäsit boxin sisällöstä? Minä rupean nyt testailemaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *