Ruuneperin torttu minun tyyliin
Moi!
Tämä on resepti on uusinta suoraan vanhalta blogialustalta. Ruuneperin tortut jotka maistuvat taivaalliselle!
Valkea tomusokerirengas saa makunsa mascarpone- juustosta. Torttujen rakenne on sileä koska ideana on että kaikki jauhot ovat sileitä.
Monestihan Ruuneperin tortuissa rakenne halutaan rouheaksi. Tämä eroaa siinä määrin linjasta.
Ruuneperin torttu
200g voita
1,5 dl sokeria
nämä vatkataan
2 munaa
vatkataan sokeri-voi vaahtoon
1,5 dl mantelijauhetta
1 dl korppujauhoa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl piparin muruja
2 tl leivinjauhetta
nämä sekoitetaan tasaiseksi jauhoksi
1 dl kermaa
jauhot ja kerma lisätään vähin erin taikinaan.
karvasmanteli öljyä voi lisätä tipan tai pari
Paistetaan vuokapellillä tai muuten muffinssivuokissa noin 20 minuuttia 180 aseessa
koristeluun vadelmamarmeladia ja mascarponejuusto-tomusokeri seosta. Itse laitoin vielä joka tortun päälle pikku lusikallisen vaniljasokerilla maustettua vettä.
Tämä ohje on ollut entisen blogini yksi luetuimmista resepteistä. Toivon sen tuovan iloa tähän päivään myös tämän blogin lukijoille. Ruuneperin torttu on siitä kiva, että sitä on lupa tuunata!
-Jonna