Ruusuvettä ja ruusuja

Rakasta ihoa,rakasta itseäsi

Olen huomannut että aamuin illoin suoritettu kasvojen hoitorutiini käy meditatiivisesta harjoitteesta. Se on muutama minuutti omaa aikaa, se on muutama hetki nautintoa.

Varsinainen kasvojen puhdistus on viime aikoina vaihdellut pelkällä konjac sienellä pesun, öljyputsauksen ja apteekista ostetun Idun vaahtopesuaineen välillä, mutta varsinaisen kasvojeni hoidon ytimen ovat muodostaneet tässä kaapissa olevat aineet.

Varsinkin tuo avrilin yövoide on ollut ihanaa! Sen rakenne on paksua ja tuote on riittoisa, tuoksu mieto. Hintakin halpa. Ja tuo Cien silmänympärysvoide on klassikko jo syntyessään. Olen myös rakastunut tuohon etualan seerumiin, vaikka sen rakenne ja väri tuo mieleen jotain aivan muuta kuin kasvoille levitettävän seerumin!

Nyt kesällä olen huomannut miten ihana tuote on sumutettava ruusuvesi. Se tuo kasvoille ihanan viilentävän tunteen ja raikastaa ihanasti kesken päivän suihkautettuna. Olen käyttänyt aamuin, illoin, päivällä ja varsinkin heti saunan jälkeen. Omani olen saanut jolie boxin mukana, itse asiassa kaksi erilaista.

Tykkään itse asiassa enemmän tuosta KORA merkkisestä. Siinä on pehmeämpi ja hienompi suihkaus. Molemmat silti ihania!

Kosmetiikkapuolella muutenkin viime aikoina siirtyminen luonnonkosmetiikkaan on edennyt hyvin. Tällä hetkellä suurin osa käyttämästäni kosmetiikasta on luonnonkosmetiikkaa tai sellaista jossa on yli 98% luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä aineita.

Kuinka muuten hurisee

Kaiken kaikkiaan on ollut ihana huomata kuinka pesuaineista on tänä keväänä syntynyt huomattavasti aiempaa vähemmän muovijätettä.

Onneksi saimme tällekin paikkakunnalle muovijätteen kierrätyspisteen. Onhan siinä ollut oma vaiva erotella muovipakkusjäte, varastoida sitä kotona jopa viikkoja ja viedä sitten 70 km päähän roskiin, mutta on se myös ollut hyvä kannustin yrittää vähentää omaa muoviroskan määrää. Kuten olen jo todennut, ihan nollaroskantuottajaksi meidän perheestä ei ole, mutta roskan määrää yritämme minimoida.

Viime aikoina olen harrastanut paljon sisäkukkien hoitoa. Kodistamme on alkanut muodostua minun oma keidas. Olen vuosien saatossa jemmannut kaikki muoviset kukkaruukut, ja nyt niille on tullut käyttöä kun olen saanut pistokkaita sieltä täältä! Ihan siis puhtaasti ruusuista tässä postauksessa ei puhuta, mutta ruusuisia ajatuksia on ollut!

kauneus meikki hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *