Seurain talolla on tanssit

Merkkitapaus kun pienelle kylälle saapuu Arttu Wiskari. Väki saapuu ympäri pitäjää lumisadetta uhmaten. On näet jo kohteliasta tulla keikalle kun joku jonka musiikkia soi RADIOSSA! tulee esiintymään meidän kylälle. Ei ole jokapäiväinen tapaus.

Jännitys nousee, lavalle nousee Elina ja Menolippu. Se on nyt lämppärin aika vetää parastaan. Tykkään tuosta bilebändistä, tulee hyvä meininki. Reilun tunnin päästä se Arttu nousee lauteille.

Tänään saa mieskin tuulettua. Syö näet miestä kun ei itse saa ajaa minkäänlaista ajopeliä ennen neuropsykologin arviota toukokuussa. Minä ajan. Ajan vaikka pelkään ajaa tuossa tuiskussa. Meillä ei ole kiire kotiin, voin vaikka ryömittää kotiin.

Viikon juoksuharjoitukset on pitänyt perua. Tämä aamu oli ensimmäinen kun en tuntenut itseäni sairaaksi. Juoksukoulua palautan siis 2 viikkoa taaksepäin. Sääntö nor.1, Älä treenaa kipeänä! Flunssa kaatoi täydellisesti sänkyyn viime viikonloppuna, ja nenä ja korvat kipuilivat alkuviikon. Huomenna aloitellaan juoksu, tänään tanssitaan!

Väkeä saapuu koko ajan lisää, tunnelma nousee! Paikallahan on tuttujakin, paljon. Tuttuja biisejä soi. Korvissani on halkaistu vanulappu koska en löytänyt korvatulppia..

Mietin että jokohan se Arttu on tullut taloon, vai onko se mennyt Wanhan Kalevan baariin kuuntelemaan country rockia. Siellä minäkin äsken istuin, kuuntelin kun bändin jäsenet virittelivät soittimiaan. Siellä oli soittamassa myös lasteni viuluope.

No. Vielä vähän aikaa pitää odottaa. Ja alkaa nauttimaan hyvästä seurasta, ja ottaa vaikka kahvia, jos on kahvimaitoa!

Se on nyt hiihtoloma Kainuussa! Ensiviikolla jotain ihanaa uutta reseptiä, meikkiä ja ekoilua!

-Jonna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *