Siirtymäriitti luonnonkosmetiikkaan on pitkä

Siirtymäriitti synteettisten ja kaiken maailman myrkyillä kyllästettyjen meikkien käyttäjästä ekomeikkaajaksi tulee olemaan pitkä prosessi. Kasasin pinoon nopealla otannalla osan käyttämistäni tuotteista jotka eivät ole luonnonkosmetiikkaa, ja voi pojat että määrä tuntui isolle. Puhumattakaan siitä että siinä on vain tämän hamsterin kosmetiikkatuotteista pintaraapaisu.

 

Käsivoiteita, shamppoita, saippuoita, deodorantteja, suihkusaippuoita, vartalovoiteita, hiusnaamioita ja vaikka mitä muuta löytyy kylpyhuoneesta ja vessoista. Huulipunia ja kiiltoja sekä ripsivärejä lähes joka laukusta.

Tähän meikkien ja muiden asioiden hamatraukseen on tullut onneksi nyt loppu, kun päätin että mitään ei osteta tilalle ennen kuin entinen on loppu. No, hamsteri ei sattunut ihan muistamaan että esim kasvoseerumia ja hiusnaamioita oli yhdessä laatikossa vessassa useampiakin. Viimeinen Jolie box toi luonnonkosmetiikkaa olevan kasvovoiteen ja seerumin, sekä hiusseerumin. Ne saavat hyvinkin odottaa testaustaan siihen että saan näitä jo avattuja ja entisiä hankintoja käytettyä pois. Ja tietenkin tulossa on vielä se Jolie lux boxi… Minä olen hamsteri!

Tänä iltana tyhjeni nuo kaksi yllä olevaa purkkia. Toinen oli täysikokoinen lumenen lähde sarjan yövoide, ja toinen matkakokoinen valo seerumi. Molemmat aivan ihania luottotuotteita, mutta molemmat myös syy siihen että en ole vielä pässyt testaamaan mitään luonnonkosmetiikkaa olevaa yövoidetta. Enkä pääse huomennakaan, koska varastossa on vielä useita synteettisiä matkakoon yövoiteita, kiitos kosmetiikkajoulukalenterin.

Jos joku osaisi vinkata hyvät luonnonkosmetiikkaa olevat vedenkestävät huulipunat ja ripsivärit,  niin vinkki otetaan huolella vastaan. Ne tuntuu näet olevan tällä hetkellä ainoat meikkituotteet jotka voi olla tulevaisuudessa hankala korvata, vaikka ei taida niillä hankinnoilla olla kiire. Minulla taitaa olla meikkejä valmiiksi koko vuoden tarpeisiin jos meinaan käyttää kaikki mahdollisimman tarkkaan pois!

kauneus meikki hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *