Taas hiuksien kimpussa

Hiusten hoito hommia taas vaihteeksi. Lisääntyvä aurinko, yhä päässä hautova pipo, vielä viipyvä kuivuus mutta lisääntyvä kosteus. Luonnonkiharalle on tähän aikaan vuodesta haasteita kerrakseen. Sen vuoksi hiuksia kannattaa helliä aika-ajoin hiusnaamioilla.

Nyt minun hiukset ovat kaiken huipuksi joutuneet olemaan paljon kiinni, joten ne ovat olleet alttiina kovalle kulumiselle. Hyvät hoitotoimenpiteet ovat siis paikallaan. Käytän kerran, pari viikossa hiuksissa hiusnaamiota.

Viimeisimpänä käytössä on nyt ollut tämä Organic Shopin vibrant raspberry&acai hiusnaamio.

Se lupaa tuuheutta ja runsautta. Ajattelin että kun nyt hiuksissani on enemmän omaa rasvaa ja niiden oma paino alkaa vetää niitä suoremmaksi, ei aika ajoin hiusnaamion lupaama lisävolyymi ole pahaksi.

Tuote on markkinoitu olevan hyvinkin luonnonläheistä materiaalia. Muovipakkauksenkin voi tätä nykyä kierrättää meidän oman paikkakunnan keräysastiaan niin ei tarvitse polttoon lähettää tätäkään. Tuote on ostettu ihan tavallisen marketin hyllystä.

Ensivaikutelma tästä hiusnaamiosta oli, että aivan kuin olisin avannut soijajogurttipurkin! Tuoksukin on niin makean marjainen. Jos talossa olisi aivan pieniä lapsia, pitäisi tämä tuote varjella siltä että muksu erehtyisi syömään tätä! Hiukset ovat voineet tämän aineen käytön aikana kohtalaisen hyvin, ja ovat olleet helposti käsiteltävissä.

Olen huomannut tuotteen olevan hyvin riittoisa, ihan heti ei tarvita uutta. En ole vielä ihan varma ostanko tätä kyseistä heti uudelleen, tarvitsen näet jotain joka olisi sellaista korjaavaa ja kuivalle hiukselle sopivaa. Nyt pelastus on ollut hyvä hoitoaine arkikäytössä.

Jonkin ajan päästä otan käyttöön saman merkin hiustenhoitoaineen. Saa nähdä miten silloin kiharien käy!

kauneus hiukset testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *