Turbliss turvenaamio

Helmikuun Jolie boxissa oli yhtenä tuotenäytteenä mukana Turbliss -bioaktiivinen turvenaamio. En löytänyt tästä tuotteesta googlailemalla mitään tietoa, onneksi Jolie boxin mukana tulee aina kattava selitys mitä tuotteita mukana on.

En ole ennen tätä tiennyt tällaisestakaan tuotemerkistä.  Kuhmon Kuumussa asuvan tuttavani valmistamia ja markkinoimia turvenaamioita olen kokeillut ennenkin, ja niitä on myös omassa yrityksessäni myynnissä. Siinä määrin siis turvenaamio ja hoitoturve on minulle jo ennalta tuttu asia.

Tämän naamion luvataan sisältävän bioaktiivisia humusaineita,humiini ja fulvohappoja, erilaisia kivennäisineita ja muita fytoravinteita sekä rikkiä. Ihon tämä lupaa palauttaa normaaliksi, kimmoisaksi ja virkistääkkin tämä lupaa.

Laitoin koko pussukan sisällön naamaani. Sitä tuli paksu kerros. Naamio ei saisi kuivaa, ja sen vuoksi laitoinkin sen iholle saunaan mennessä. Ajattelin näet että tämä on sen verran hienojakoista että ei varmasti haittaa jos näin kertaluontoisesti huuhtelen sen suihkussa lattiakaivoon.

Ohjeessa sanotaan vaikutusajan olevan 10 minuuttia mutta herkälle iholle riittävän 5 minuuttia. Ja suositus on käyttää 1-3 kertaa viikossa. Tämä näytepussukka riitti siis yhteen kokeiluun.

Aika hyvä lopputulos sanoisin! Kasvoissa oli saunan ja suihkun jäljiltä vain hieman punoitusta , mutta esimerkiksi monesti pesun jälkeen tuntuvaa kuivan ihon kiristystä ei tuntunut lainkaan. Minkä verran tästä on kiitos turvenaamiolle ja minkä verran hellävaraisten muiden pesuaineiden, en osaa sanoa. Ei tämä ainakaan huonontanut ihon kuntoa.

Mukavaa oli ainakin kokeilla tätä Turblissin naamiota! Tämä ei oikeastaan tuoksunut mitenkään erikoiselle ja pakkauksen ulkomuoto tuo mieleen jonkin vauvan pussiruoan!

Sen verran innostuin tästä Jolie box ajatuksesta että tilasin myös helmikuun lopussa julkaistun Jolie lux boxin. Siispä maaliskuussa tulen saamaan 2 Jolie boxia! Mutta sen jälkeen taidan pistää tilauksen tauolle koska en millään haluaisi kerätä kauheaa varastoa puteleita odottamaan käyttöä.

Parempi hankkia sitten lisää tarpeen mukaan, vaikka aivan ihana olisi joka kuukausi paketillinen uutuuksia hypisteltäväksi! Katsotaan sitten josko syksyllä olisi varastot huvenneet ja ottaisin uuden tilausjakson.

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *