Tulossa: se parempi alku?

Ja minkä alku? No, ainakin uudenlaisen elämän. Aiemman opiskeluajan sekä yli kolmen vuoden vakituisten viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatyöläisyyden jälkeen on ollut aika tehdä jonkinlaista välitilinpäätöstä ja valintaa siitä, mille polulle tämä tyttö kuuluu isona.

Pitkän ja vaiheikkaan harkinnan tuloksena odottaa elokuussa kansainvälisen kokkitutkinnon opiskelupaikka ravintolakoulu Perhossa. Aika totaalinen alanvaihto yhtäkkiä ajateltuna, mutta myös tärkeä askel arkikiireiden alle jääneiden ja silti vaalittujen haaveiden konkretisoitumiselle. Myöhemmin elämässä varmasti kaduttaisi, jos jäljellä olisi mahdollisuus vain jossitteluun.

Aina joskus tulee ilmeisesti hetki, että tällainen varmistelijakin uskaltaa. Onneksi uuden haltuun ottaminen ei tarkoita, että kääntää selkänsä aiemmin kertyneelle osaamiselle. Viestintärakkauden ei pitäisi lakata olemasta osa minua, vaikka suuntana on toimiston sijaan tulevina vuosina pääsääntöisesti ihan toinen ympäristö. Ja miten kaikki uudet ja vanhat haasteet sekä osaamiset nivoutuvat tulevaisuudessa yhteen – no, se jää nähtäväksi!

Tämän blogin perustaminen on siis osa suurempaa käännettä, ja edettävä lienee askel kerrallaan kuten muussakin. Odotan mielenkiinnolla, miltä tuntuu kokemuksien, valaistumisien sekä tietysti ruokakokeilujen resepteineen järjesteleminen, kirjaileminen ja jakaminen. Luvassa tervehdyksiä keittiöstä ja sen lähistöltä, herkkuhurmiosta haasteisiin.

Myös musiikilla on suuri paikka sydämessäni, joten ajattelin linkittää jokaiseen postaukseen aiheeseen sopivan biisin. Ensimmäinen tunnari löytyy Jonna Tervomaan vuonna 2007 julkaistulta Parempi loppu -levyltä (ja kyllä, viite levyn nimeen pääsi tämän postauksen otsikkoon tietoisena valintana… 🙂 )

Jonna Tervomaa – Läpikulkumatkalla

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (8)
  1. Mari, alan sattuneesta syystä päätyä siihen, ettei koskaan ole liian myöhäistä – kiva siis, että eksyit sinäkin tänne! 🙂 Kiitti myös tsempistä, pitääkin näin kesäajatuksiin hakea inspiraatiota myös tuolta teidän blogin puolelta. Olen vasta vähän ehtinyt täällä seikkailla, mutta näyttää tosi kiinnostavalta.

  2. Hei, vasta nyt eksyin lukemaan tämän. Onnea uuteen alkuun! Mä tein sen toisin päin ja nuo kaksi ammatillista intohimoa on ainakin mulla yhdistyneet oikein mukavaksi komboksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *