Jäähyväiset printeille

Jotain on tapahtunut.

Ennen rakastin printtipaitoja yli kaiken. Hauska teksti tai ovela kuvitus olivat varmin tapa kukkaronnyörieni heltiämiseen vaatekaappini pursutessa nokkelia tekstiprinttejä ja yllättäviä hahmoja.

Eilen pengoin hienoimpia printtipaitoja myyvän Threadlessin ale-osastoa, jossa suurin osa paidoista on paitsi huomiseen asti vain kymmenen euroa laaki, myös ihan yhtä hyvän näköisiä kuin aina ennenkin. Erotuksena oli vain se, että kahdenkymmenen selatun sivullisen jälkeen en ollut löytänyt yhtä ainoaa, jota olisin edes harkinnut.

Edes — tai varsinkaan — tämä ei innostanut. Joskus olisi.

 

 

Nykyisin vaatekaappini kulutetuimmat paidat ovat yksivärisiä ja printittömiä. Kertooko printti-innostukseni kuoleminen, ainakin väliaikainen sellainen, siitä, että olen tulossa vanhaksi tai tylsäksi — vai jostain ihan muusta? Ehkä siitä, että samaan aikaan, kun teen työkseni enemmän ja enemmän visuaalisia ärsykkeitä, pyrin karsimaan niitä itsessäni ja ympäristössäni.

Onko elämään mahtuvalla printin määrällä sittenkin raja?

Kommentit

Anna Karhubear

Tunnistan ilmiön! Omalla kohdallani laitoin printtistopin sen piikkiin että koen olevani niille vähän vanha. Huoh. Se onkin ainoa asia pukeutumisessani tai missään, jonka olen laittanut ikinä iän piikkiin. Stoppi taisi tulla siinä, että en haluakaan valistaa, päteä, hakea huomiota tai vitsailla paidoillani (vaan tehdä sen ehkä hienovaraisemmin).

Tilasin vuosikausia paitoja ruotsalaisesta T-postista, jonka konsepti on tosi hauska. Nyt viimeiset pari vuotta t-post-paidat ovat kerääntyneet kaappiin käyttämättä ja lopulta möin ne kirpparilla. Raitapaidoistaan ei Karhunen tosin pääse toivottavasti koskaan!

Hosuli
Hömppäblogi

Joo, sama juttu. Ajatuksena kyllä tykkään printtipaidoista edelleen, mutta päälle ja ostoskoriin niitä eksyy todella harvoin. Ehkä joku supersiisti printti voisi vielä kelvata, ehkä.

Anna
Ai niin!

Joo-o. Tää ILMIÖ huomattiin kyllä, ku olin tekemässä printtipaitagallupia. Ei onnistunu, ku ei näkyny. 

Juhani

Kun kerran yläasteella on omistanut paidan jossa valehtelematta luki "shagtastic", ei paluuta printteihin enää ole. Nimim. kokemusta löytyy -85.

Anna
Ai niin!

JUHANI :DDDDD

Jyri Öhman

Juhani, nyt jos koska:

 

picsor.jpg

Juhani

Anna ja Jyri: Oi kyllä. Totta se on. Fontti, jolla tuo loistokas teksti oli kirjoitettu, teki siitä vielä pahemman - jos sellanen on mahdollista.

Tuota Jyrin tekstiä mä toistelen itselleni - koska siitä ei oo kuvia (tietääkseni) en oo pitäny sitä paitaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.