Missä olet, Kaino?

Aika mainio viikonloppu piti sisällään niin Punajuuri Block Partyssä vakuuttaneen Graciaksen, äänellisesti ihastuttaneen ja ulkoisesti järkyttäneen Accun, Virka Gallerian upean Helsinki-valokuvanäyttelyn ja Korkeasaaren pikkupandoineen — päättyen lopulta loppuillan vohvelikesteihin.

Vohvelinpaisto sai taustamusiikikseen yhteislemppari Aphilaksen Instrumentally Ill -vinyylin, jota edelleen pidän yhtenä arvokkaimmista aarteistani. Ja sitten yhtäkkiä tuli mieleen, että duon toinen osapuolihan teki myöhemmin omaakin tuotantoa. Kaamea googletus tuntui tovin jo toivottomalta, kunnes tärppäsi.

Kainohan se!

 

 

Siinä missä Aphilas varsinkin esikois-ep:llään oli tyylipuhdasta downtempoa, on Kaino soundeiltaan ja sovituksiltaan astetta isompaa. Ja ihan jumalaisen hyvää. TJEU MySpacesta myös Who's the Choosen Fool -raita!

Kummempaa breikkausta ei kuitenkaan ilmeisesti tapahtunut ja 2008 julkaistu Where's the One EP jäi ilmeisimmin joutsenlauluksi. Lätyn julkaissut helsinkiläinen Nine2Five näyttää kovin kuopatulta sekin. Pahus. Pahuspahuspahus.

Kerro minulle, Kaino, missä olet nyt. Voiko sinua vielä kuulla — ihan millä pseudonyymillä tahansa?

Kommentit

Fudgebaby

Toi alkuhan kuulostaa ihan Futureshortsin teemalta. Kahpas vaan.

Jyri Öhman

Ehkä ujosti! Oisko siinä johtolanka?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.