Yhteistyössä: Pilsneri ja kumisaappaat

Kun bloggarit solmivat rahakkaita sopimuksiaan Pradan, Marimekon ja Patykan kanssa aloin miettimään, ettei se kyllä oikein minulle sovi. Olisin liian rupuinen ja homssuinen edustamaan brändejä jotka luovat kuvaa luksuksesta ja menestyksestä. Listasin alle brändejä joiden kanssa minä tekisin blogiyhteistyötä hyvin mielelläni jos tilaisuus tulisi kaupan.

Olvi

Jostain syystä minusta on tullut pilsnerin suurkuluttaja. Missä ennen vetelin kolmosta, niin nykyään tissuttelen ykköstä. Voisimme yhdessä Olvin kanssa jakaa pilsnerin ilosanomaa ympäri mediaa ja rummuttaa ykkösen puolesta. Ei ykkönen turhaa ole ykkönen, pilsneri on aliarvostettua. Siinä missä ihmiset raijaavat Virosta nelosta hullun kiilto silmissään, sihautan minä perjantain kunniaksi ykkösen ja herään taatusti ilman krapulaa. Tsin tsin! 

Rainbow

Siidereitä, muroja, hammastahnaa, vessapaperia. Koska käytän S-ryhmän kauppoja ovat Rainbown halpistuotteet tuttuakin tutumpia. Luulen ettei ole Rainbown tuotetta joka ei ainakin kerran olisi päätynyt ostoskärryyni. Tiedän hitit ja myös hudit. Olen tehnyt vuosien ajan analyyseja ja tutkimuksia tuotteiden laadusta ja verrannut niitä kalliimpiin merkkeihin. Minulla on omia suosikkeja kuten esimerkiksi crunchy-mysli joka on ehkä parasta sen sisältämän överin sokerimäärän takia. Mutta jos sitä ei syö pakettikaupalla niinkuin minä, niin siinä saattaa olla terveellisiäkin aspekteja. 

Nokia

Metsään lähtiessäni suostun vetämään päälleni mitä vaan mikä pitää vettä ja suojaa itikoilta. Mitä enemmän taskuja vaatteissani on, sen innokkaammin se on on käytössä, koska raahaan metsissä kulkiessani mukana lähes koko omaisuuttani. Olen ainoa ihminen lähipiirissäni (lapsia lukuunottamatta) joka omistaa kurahousut. Koska kumisaappaani rikkoutuvat yleensä kuukaudessa olisin mielestäni loistava ehdokas kumisaappaiden testaamiseen karuissa oloissa. Huonot paljastuisivat heti ja erottaisin jyvät akanoista tuossa tuokiossa.

Hankkija

Myös entinen työpaikkani. Kannan kiltisti Hankkijalle satoja, ellen tuhansia euroja vuodessa. Voisinko saada jotain takaisin, kiitos? Edes sellaisen kivan lippiksen.

H&M

Jos H&M lähettelee minulle lappuja joissa kertoo että olen heidän tärkeimpiä asiakkaitaan niin luulisi että blogiyhteistyökin kiinnostaisi. En tiedä mitä teen jos Henkkamaukka lopettaa kaarituettomien ja pehmustettujen rintaliivien valmistuksen. Ne ovat olleen parasta mitä pienelle povelleni on tapahtunut aikoihin. Voisimme yhdessä H&M kanssa julistaa vapautusta kahlituille rinnoille! Päästäkää ne parat vapaaksi rautahäkeistään! Antakaa niiden elää villeinä ja vapaina piilossa pahalta maailmalta pehmeissä, kaarituettomissa kupeissaan, omissa pikku pesissään!

 

Varmasti listasta puuttuu joitain brändejä joiden kanssa yhteistyö sujuisi. Olen avoin ehdotuksille. Jään odottelemaan yhteydenottoja. 🙂

-Jenni

 

 

 

 

 

 

 

kauneus testit mieli hopsoa
Kommentit (7)
  1. Nuorimmaiseni uhkasi polttaa kuriksensa kun siirtyi päiväkodista koululaiseksi. Hiljaa mielessäni mietin, että kunhan kasvaa reilut 10 vuotta, hän saattaa jopa joissain tilanteissa kaivata niitä 😉 Mullahan on tottakai omat kurikset, käytän itse ja suosittelen!

    1. Sun kuopuksella on kunnon anarkia-asenne! 😀 kyllä kuitenkin varmaan siinä kolmenkympin hujakoilla hälläkin on omat kurikset taas käytössä 😉 

  2. Luulin olevani ainoa yli kymmenen vuotias, joka omistaa kurahousut. Näin ei kuitenkaan ilmeisesti ole, ja siellä metsässähän niille on tänäkin kesänä ollut paljon käyttöä. Rukka voisi sponsoroida mua, jos olisi blogi (löytyy sadetakki, kurahousut ja jopa kurarukkaset tallille 😉

    1. Voi ihana kuulla etten oo ainoa 😀 mä oon ajatellut että tää säältä suojautuminen on mennyt multa vähän yli, mutta hyvä tietää etten ole ainoa itsensä kumilla kuorruttaja! 

      1. Ei kulkaa, ette ole ainoita. Meillä partiossa käyttää käytännössä kaikki lapset ja me aikuisetkin kunnon sadevaatteita. Kyllä ne kuuluvat ulkona puuhasteluun Suomessa. Reippaassa ulkoilussa sitten jotkut kalvomateriaalit ovat hyviä, mutta kyllä oikeat sadevaatteet kurahousuineen ovat esim. leikkikentän reunallakin varsin oivallinen ratkaisu. Pääsee äitikin mukaan leikkeihin ja voi istahtaa vaikka märkään ruohikkoon 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *