Ensimmänen tutustuminen jutan superdiettiin

Hei,

 

Olen kaksikymmentä vuotias avopuoliso, kokki, ja restonomiopiskelija ammattikorkeassa.  Mutta myös nainen joka halusi kiireisen elämän rinnalle jotain joka tuo elämään lisää suolaa. Näin uudenvuoden puolella päätin ottaa haasteen vastaan ja lähdin mukaan Jutan superdiettiin. Opiskelen restonomiksi ja olen lukenut ja opiskellut paljon ”vääränlaisista” dieteistä ja niistä vaikutuksista omaan kehoon.

Pari viikkoa sitten tutustuin lähimmiten tähän kyseiseen diettiin ja se näytti hyvältä. 

Pohjana minulla on 3kk edestä 3-4krt salia viikossa, mutta ruokavalio on suurin osin kaksi ruokaa päivässä, mikä tosiankaan ei ole hyvä!

 

 Mikä on Jutan superdietti? Se on tv:eestä tutun Jutta Gustafsbergin suunnittelema dietti.

Lainaten Fitfarmin sivua ”kuuden viikon nettivalmennus, jonka avulla jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat pudottaneet painoaan, kiinteytyneet ja kohottaneet kuntoaan. Saat käyttöösi selkeät ja monipuoliset ruokavaliot sekä reseptivinkkejä terveelliseen ruokailuun. Naisille ja miehille on omat ruokavaliot ja valittavanasi on myös lihaton ja maidoton versio. Lisäksi valitset oman ohjelmasi sen mukaan, minkä verran sinulla on ylipainoa. Ruokavaliot ovat selkeitä ja löydät kaikki niiden noudattamiseen tarvittavat ruoka-aineet tavallisista ruokakaupoista.”

Hintaa valmennukselle tuli 49e, joka on mielesteni vähä siitä jos saa kropan ja mielen kuntoon.

 

Tutustuessani superdiettiin huomasin, että ravintotasot näytti erittäin hyvältä ja nälkälakkoa ei ole luvassa. Kokkina en voisi olla syömättä! Rakastan liikaa ruokaa.

Miksi sitten blogi? Siksi että haluan kirjoittaa päiväkirjaa kuinka tässä edetään ja kun kirjoitan tätä muille niin en varmasti kehtaa luovuttaa

Jutan superdietti alkaa varsinaisesti 11.1, mutta sen voi aloittaa rauhallisesti jo 1.1, kuten minä tein netin pohjan avulla jonka sain kun liityin porukkaan.

 Blogissani tutustun myös terveellisiin ruokiin ja kuinka toteutan niitä jutan ohjettein mukaan. 

Minä pystyn tähän!

 

Kuulemisiin,

SonjaMariaana

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *