Uusi ja ensimmäinen blogi!

Heippa kaikille!

Ajattelin startata alkutalven kylmyyttä lämmittämään bloggauksen! Olen kauan haaveillut kirjoittamisesta ja omasta blogista. Nyt päätinkin ottaa härkää sarvista ja ihan oikeasti aloittaa. Tarkkaan en halua rajata mitä blogissa käsittelen, kirjoitan niistä asioista mitä elämä syliin heittää ja asioista mitkä minulle merkitsevät, 

Valmistuin viime keväänä sairaanhoitajaksi ja nyt olen työelämän alkutaipaleella. Tällä hetkellä elämässä puhuttaa uusi erilainen arki. Opiskeluaika oli mahtavaa ja opettavaista, mutta nyt ollaan uudenlaisen edessä. Haluan löytää kokoajan uutta ja oppia itsestäni. Työelämään astelemisen lisäksi olen ottanut myös askeleen kohti terveempää elämää. Treenit on aloitettu personal trainerin opastuksella jotta saadaan kuntoilu kunnolla käyntiin. Liikuntaa olen harrastanut koko ikäni lapsesta asti, mutta lähivuosina tuntuu että puuttuu jokin kipinä. Pelailen harrastelijana jalkapalloa, kaipaan silti jotain lisää. Salitreenin tavoitteena ei ole kisalavat tai täydellinen vartalo vaan rehellinen hyvä olo. 

Tämä ensimmäinen postaus on tälläistä sekavaa kirjoittelua, mutta eiköhän tämä tästä lähde alkukankeuden jälkeen liikeelle. 

Talvisin terveisin,

Myy

 

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *