Sisustussuunnittelua uuteen kotiin

Tänään keksin yhtäkkiä etten voi viedä uuteen asuntooni noita seitsemää kirsikanväristä lipastoani. Ne eivät yksinkertaisesti mahdu sinne, ja ne ovat liian tunkkaisia väriltään, liian korkeita useimmat, ja muutenkin aikansa eläneitä. Tänne isoon hirsitaloon ne ovat sopineet, mutta nyt aionkin vaihtaa sisustukseni värin valkoiseksi. Otin siis valokuvat lipastoista ja laitoin myyntiin, nyt jo 5 on mennyt. Ensi viikolla karautan autollani Kouvolan erinoamiseen kierrätyshalliin nimeltä Ekomaa. Siellä on valtava valikoima huonekaluja todella halvalla, ja varmaan löydän sieltä valkoisia lipastoja sun muuta valkoista.

Olen aina vastustanut sisustusohjelmia joissa stailaajat ensimmäiseksi maalaavat kaiken valkoiseksi, peittävät kauniit mäntypaneelit valkoisella maalilla ja portaat ja kaiken mäntyisen, mutta nyt alan olla samaa mieltä. Kämppäni on niin pieni, että sinne on pakko saada valoa paljon. Olen ostanut kasan palapeilejä, ja aion saada niilläkin tilan tuntua. Ainoa väriläiskä tulee olemaan tuo tiilenpunainen kahdenistuttava sohvani, jonka olen ostanut kympillä Ekomaalta.

Sänkyä en aio ostaa, vaan rakennan itse rungon, ja naamioin sängyn ovelasti sohvaksi. Minulla on kaksi sohvan selkätyynyä äitini vanhasta sohvasta, ne sopivat hienosti siihen päiväksi.

Kuvassa kirsikkalipastojani. Hyvästi värit, tervetuloa valkoinen!

009.jpg

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *