14 kiloa kevyempänä talveen

Huomasin kesäkuun alussa että painan 79 kiloa. Se oli järkytys. Peileissä ja näyteikkunoissa ja valokuvissa näkyvä tanakka henkilö ei tuntunut minulta, koska olen aina ollut kovin laiha. Vaihdevuodet olivat tuoneet salakavalasti parikymmentä kiloa lisää 177-senttiseen kroppaani. Ei hätää, tiesin mitä tehdä. Aloin siis karpata.

Vilja pois, peruna, pasta, suklaa. Tilalle rasvaiset juustot, kananmunat, 78& suklaa.

Metodi on helppo, laihduttaminenhan on vain kemiaa.

Aamupala: pari palaa sulatejuustoa, lasi sinistä maitoa.

Lounas: kaksi paistettua munaa, tomaattia, kurkkua, salaattia, raejuustoa, vaihtelun vuoksi välillä pakastevihannekset runsaalla voilla, 2 lasia maitoa. Jälkiruoaksi pala 78& suklaata.

Iltapala: kaksi keitettyä munaa, maksamakkaraa, juustoa, 2 lasia maitoa, jälkiruoaksi sitä samaa tummaa suklaata palanen.

Vaihtelua voi välillä saada tonnikalalla, paistetulla jauhelihalla, tai tekemällä munakkaan. Myös juustoja voi vaihdella, kunhan ostaa niitä rasvaisimpia. Oltermanni, Emmertal, kermajuustot, rasvaisin Polar.

Nyt painan 65 kiloa. Olen siirtänyt nappia kaikissa housuissa ja kaventanut niitä reisien kohdalta. Olo on niin kevyt ja mukava, että nyt jaksan kävellä pitkiä lenkkejä, jopa hieman juosta. Uupumus on kadonnut, samoin muut epämääräiset vaivat. Käyn sählyssä kerran viikossa.

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta Terveys
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.