Be stronger than your excuses!

Liikunnan positiivisia vaikutuksia: Virkistää aivotoimintaa ja ajattelua, parantaa vastustuskykyä, vahvistaa luustoa, pitää painon kurissa ja vartalon timminä, lisää itsetuntoa, kohottaa mielialaa ja vähentää stressiä, helpottaa unentuloa.

Nyt pääsi käymään niin, että joulustressin lauettua ja muutaman ylensyöntipäivän päätteeksi päädyin kaverini mukaan testaamaan elixiaa. Innostuinkin sitten ihan kunnolla ja tänään kirjoiteltiin 12 kk sopparia kiireessä, kun pitihän sille cardiostep tunnillekkin vielä ehtiä. Mihin olenkaan taas lupautunut…

Omalla kohdallani liikunta on ollut aina osana elämää, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Viime vuosina olen kyllä laiskotellut pahemman kerran. Olen kuitenkin huomannut, että aloittaessani siitä muodostuu usein lähes pakkomielle, eikä millään malttaisi enään pysyä paikoillaan, kun energiaa on kuin pienessä kylässä.

Liikunnan positiiviset vaikutukset lyövät ällikällä kerta toisensa jälkeen, joka motivoi jo itsessään. Vaikeinta on aloittaminen. Suosittelen kuitenkin lämpimästi liittymistä kuntosaliin, koska se luo eräänlaisen pakon aloittamiselle ja pitää yllä harrastusta.  Itselleni parhaaksi ovat osoittautuneet kuntosalien ryhmäliikunnat, joita on ihan body pumpista joogaan ja zumbaan. Jokaiselle on varmasti laji, joka motivoi parhaiten ja tempaa mukaansa, joten kannattaa kokeilla rohkeasti eri vaihtoehtoja.

Eli!

Jos olosi on väsynyt ja veltto. SALILLE!

Tunnet olosi alakuloiseksi ja masentuneeksi. SALILLE!

Katsot peiliin ja suret isoja reisiä ja päivä päivältä kasvavaa mahaa. SALILLE!

Liikkumisesta tullut hyväolo ja parantunut ulkonäkö ovat asioita, jotka saat itse aikaan ja joista voit olla ylpeä.  Kukaan muu ei myöskään voi aloittaa kuntoilua puolestasi, joten kerää rohkeus ja tee kropallesi ja mielellesi palvelus!

xx

jg_fitness08_0927.jpgkathrinek1.jpgkevin-trudeau-quotes.pngmake-beautiful-things.jpgreasons-to-be-fit.jpgsarah-jessica-parker-sarah-jessica-parker-77299_1024_768.jpgtumblr_m52g6ixqj11qg0tfzo1_500.jpgdavid_beckham-superbowlad.jpgtumblr_mbox2d4tvt1rdhtn0o1_500.jpgexercise.png265712446734815510_8hq0ajmv_c1.jpggood-mood.jpgfitness_photographer_justin_grant.jpgfit-exercise-little-time.jpg

hyvinvointi mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *