Aurinkosuojaihme?

p20.jpg

Ovatko sinun kasvosi aina aurikovoiteen levittämisen jälkeen rasvaiset ja kiiltävät? Onko sen päälle mahdotonta laittaa pysyvää ja tasaista meikkiä? 

Minun ovat. Olen kokeillut sataa eri merkkiä, koskaan en tosin ole maksanut pullosta paria kymppiä enempää. En ole uskaltanut pulittaa purnukasta maltaita, sillä pelkään lopputuloksen olevat joka tapauksessa sama. Silmiin valunut aurinkosuojavoide myös kirvelee. Ja aurinkosuojat jopa tuhoavat koralliriuttoja, sekin vielä. Aurinkotuotteen valinnassa on monia haasteita.

Yksi hyvä nettisivusto on http://www.blockshop.co.uk/, joka on urheiluun soveltuviin aurinkosuojiin erikoistunut nettikauppa. Kaupan valikoima ei ole huimaava, mutta se on koottu tuotteista, jotka soveltuvat vaativiin olosuhteisiin kuten esimerkiksi surffaukseen ja lasketteluun. En ole itse puljusta tilannut (vielä) mitään, mutta ehdottomasti aion tulevaisuudessa. Hinnatkin ovat hyvin kohtuulliset.

Pari päivää sitten suomalainen sukeltajalääkäri suositteli ihmeellistä P20-aurinkotuotetta. Kyseessä ei ole aurinkovoide, vaan nestemäinen aurinkosuojatuote, joka suojaa auringolta kymmenen tunnin ajan! Tuoteseloste lupaa tuotteen olevan täysin vedenkestävä ja kestää useamman uintikerran. Tuotteen pitäisi olla ihanteellinen auringossa urheileville.

Kyseistä tuotetta suositellut nelikymppinen naislääkäri oli parinkymmenen suomalaisen joukosta ainut, joka ei palanut kahden ensimmäisen päivän aikana. Hänen ihonsa ei kiiltänyt toisin kuin kollegoidensa, jotka olivat levittäneet iholleen tuhtia aurinkorasvaa. 

Itse levitän aurinkovoiteen iholleni joka aamu ennen töihin lähtöä. mutta silti palan liian usein ollessani polttavassa auringossa sukellusten välillä. Voide on yksinkertaisesti haihtunut iholtani ja vaalea nahkani palaa. Varsinkin nenä on usein punoittava illalla. Olisiko tämä tanskalainen tuote pelastukseni? Onko kenelläkään kokemuksia tästä tuotteesta, onko se niin hyvä kuin minun on annettu olettaa?

P20-aurinkosuojalle on haettu patenttia ja Suomessa sen hinta on noin viisikymmentä euroa. Kööpenhaminan lentokentällä purnukka oli vain puolet hinnasta, ja Blockshop-nettikaupassa hintaa jäi enää hieman vajaa 20 brittipuntaa. 

Oletko kokeillut? Kerro onko tuote maineensa veroinen!

Kommentit (20)
  1. Huomasinpas tuossa, että tätä saa Sokokselta. Että sieltä sitten kaikki Suomessa oleskelevat hakemaan (:

  2. Hei vierailija!

    Kumma juttu, etten ole tähän koskaan ennen törmännyt, vaikka olen aurinkosuojahyllyjä kolunnut vuosikausia! Moni on tätä kyllä kehunut, itse en ole VIELÄKÄÄN päässyt sitä testaamaan. Damn.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *