kodin uusi vanha tulokas

ateljee.jpg

Jaha. Lupausten täyttäminen on siis edelleen samalla tasolla kuin aikaisemminkin, eli Turku-postaus sai jälleen siirtyä muka-tärkeämmän touhun edeltä. Eilisen päänsäryn lomassa sitten myös harmitti oma saamattomuus muun kuin tiheän blankoilun suhteen.

Aloitetaan viikko siis ihan muulla kuin muodilla, mutta toisella lempiaiheellani, nimittäin sisustuksella. Kotiimme saapui jo jokunen viikko sitten uusi vanha sohva nimeltään Ateljee, suunnittelija on Yrjö Kukkapuro. Etsimme pitkään juuri tätä samaista sohvaa ja eteemme osui ilmoitus myynnissä olevasta vanhasta Ateljeesta. Puuosien väri oli siis juurikin etsimämme ja musta nahka taasen ehdoton edellytys. Kunto oli juuri sopivan räjähtänyt (kyllä, etsimme todella kulunutta tapausta kliinisen lattian pariksi) ja hinta 500 euroa. Niinpä kaunotar siirtyi viipymättä keräilijän turhakkeena olemisesta meidän silmäteräksemme!

ateljee1.jpg

ateljee2.jpg

—————————-

Our new old sofa we bought from a collector for 500 euros. We wanted it to have really distressed leather to pair with our sleek, white floor. This sofa is named Ateljee, designed by Yrjö Kukkapuro.

koti sisustus
Kommentit (10)
 1. Onko sohva mukava istua?

 2. jenna. Kiitos!! :))

  henna: Kiitos! Meillä sama juttu, onneksi vihdoin tärppäsi! 🙂

  maarit: Kiitos paljon, sekä kehuista että vinkistä. En tosiaan tiennyt moisesta!

  ne-na: Toi on vielä ihan puolivalmis olkkari, mutta kiva kuulla silti, sillä sulla on tunnetusti pettämätön sisustusmaku <3

  diamondgirl: Kiitos paljon! :))

  aniliini: Kiitos! Pian on tulossa sisustusta…

  vierailija: Kiitti! Löytyi ihan randomilla nettihuutokaupasta, siellä tuota ja tuon tapaisia eniten löytää 🙂

  vierailija: Ei, emme asu siellä 🙂 Ollaan henkeen ja vereen kalliolaisia 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *