Se on pienestä (pöydästä) kiinni

senkki.jpg

Kuten todettua, viime viikkoisella Lahden reissullamme kävimme matkalla katsastamassa Lammin Kalustehallin, josta löysimme pitkään etsimämme pienen kuluneen tiikkipöydän. Pöydälle oli varattu paikka eteishallissamme, jossa on muuten ollut kovin tyhjää, kun emme osaa päättää, pitäisikö lattialle laittaa matto tai minkälaista kattolamppua pieni tila kaipaisi. Niinpä tämä pikku pöytä poistaa ainakin osan tyhjän huoneen ahdistuksesta ja nyt on toivottavasti helpompi suunnitella sisustusta eteenpäin 🙂

senkki1.jpg

This little table moved into our apartment last week. I love the contrast that shades of teak create with white surfaces.

koti sisustus
Kommentit (5)
  1. hertta: Ei ole lautaparkettia, on ihan vanhaa lautaa, joka on tosiaan Malian arveluiden mukaan maalattu Betoluxilla 🙂 Kuulostaa ihanalta tuo suunnitelmanne!

    vierailija: Kiitos! 🙂

    malia: Kiitos, olemme tosiaan ihastuneet noihin vanhoihin juttuihin 🙂 Ja oikeassa olet lattian suhteen!

    anne-: Tuolta ”koti”-kategoriasta löytyy pieniä yksityisohtia kodistamme, jos olet kiinnostunut! Hauskaa, että blogi jaksaa kiinnostaa, vaikka pukeutumisemme eroavatkin 🙂

  2. Olisi ihana nähdä enemmän kuvia uudesta kodistanne, vaikka otoksia yksityiskohdista jos et halua kuvata isompia tiloja.
    Voin samalla mainita että seuraan blogiasi todella kiinnostuksella vaikka oma pukeutuminen on tyystin eri tyylinen, olet kivan kokeilunhaluinen ja postauksia tulee mukavan tiiviisti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *