Valaiskaa minua!

Meillä on sisustuksen suhteen omituinen fiksaatio erilaisiin valoihin, ja siksi niitä löytyykin jo varsin kiitettävä määrä erilaisia niin asunnostamme kuin varastostakin. Uuteen asuntoon kuitenkin toivoo aina uusia, ihania lamppuja, jotka sopivat paremmin uuteen sisustukseen, joten nyt etsinnässä on olohuoneen ”iso” valo. Mikään vanhoista ei oikein tunnu sopivan.

Nirsoilijan haaviin on vihdoin tarttunut pari vaihtoehtoa varmasti tuhansien läpikäytyjen jälkeen, ja nämä ovatkin sieltä uusklassikkojen puolelta. oh-lamppu2.jpg En osaa oikein päättää kumpi olisi parempi – molemmat sopivat tavallaan. Liitinkin nuo Photoshopissa (vähän tökerösti kyllä) vanhaan yleiskuvaan olohuoneestamme, jospa se sitten olisi auttanut.

No mutta, ei auttanut. Molemmat näyttävät omalla tavallaan kivalta.

oh-lamppu1.jpg

(Nämä ovat tosiaan vanhoja kuvia, nojailevat taulut ovat nykyään seinällä.)

oh-lamppu3.jpg

Löytyisikö teiltä mielipidettä sisustusprobleemaani? 

kuvat: formverk.com, australiandesignreview.com

koti sisustus
Kommentit (30)
  1. Kannatan Tolomeoa.

    En tiedä oletko maininnut asiaa aikaisemmin, mutta mistä teidän TV-taso on? Etsin valkoista, matalaa tasoa, ja on ollut tosi hankala löytää.

  2. Mä rakastan Bigbangia, ja sekin sopii hienosti teille. Mutta mietittyäni tovin, päädyin kannattamaan Tolomeoa. Ihan siksi, koska en hirmuisesti pidä olkkarin keskellä roikkuvasta valaisimesta, pidän enemmän sellaisesta ruokapöydän päällä. Tuohon tilaan ei voi laittaa ruokapöydän päälle näyttävää valaisinta, joten Tolomeo olisi hyvä.

    Mutta minä vetäisin silti vielä ruokapöydän päälle jonkun pikkuisen hauskan lampun, siis Muuton E27 tms. jonka voi huoletta poistaa kun kyllästyy. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *