14/09/2013

Lauantain ja rapujuhlien asua, olkaa hyvät!

saturdays2_0.jpg

 

saturdays1.jpg

KNIT TIGER OF SWEDEN, DRESS VILA, BOOTS VAGABOND, PONYTAIL CLIP H&

Jokos tämä asukuvaviikko alkaa olla lopuillaan? Ei käy kieltäminen, että viikko on ollut vähän haasteellinen. Sen lisäksi, että viihdyn edelleen paremmin kameran takana, huomaan usein pukeutuvani aika samalla tavalla. On sitten vähän tylsää jakaa (ja teidän katsella) aina samantyylisiä kuvia? Tyylini, kun vain on hyvin simppeli ja selkeä. Mutta mukavaa asupohdintaa asukuvaviikko on myös tuonut mukanaan eli kai näitä asukuvia voisi myös jatkossa jakaa jonkin verran täällä blogin puolella aina kun ehtii!

Hyvää sunnuntaita, täällä aloitetaan hääsuunnittelmien päivittäminen just!

M.

Yesterdays crab party outfit. I must admit that this Lily’s ootd -week has been quite challenging for me. I rather photograph than stand in front of the camera. Although it has gave me a lot: A lot to think about what comes to my style and ootd choices. Some say it’s boring, but I’d like to keep it simple. What do you think? Want to see outfit pics in the future as well? Or are you bored already? Sundays XOXO.

Kommentit (5)
 1. Tyylikäs leidi! Ihanaa hääsuunnittelua 🙂

  1. No entäs teitsi!! 🙂

    Täällä intoa puhkuen aletaan pikkuhiljaa käynnistellä hääsuunnitelmia, jännää ihanaa!

   1. Itse vietin eilen 1-vuotishääpäivää ja muistelin häitämme lämmöllä. Mut toi suunnittelu aika on kans ihan parasta. Muista pitää paljon ihania skumppa- ja vaahtokarkkiiltamia kaasojesi kanssa. Ja unelmoida.

 2. Ihanan simppeli ja kaunis asu!

  Ja olisi kiva kuulla, miten hääsuunnitelmat etenee! 🙂

  1. Kiitos Tyyne! Kiva, että jotkut muutkin ymmärtää yksinkertaisen päälle 🙂 Hääjuttuja ajattelin päivitellä juuri tällä viikolla blogin puolelle eli stay tuned! Ihanaa viikkoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *