2/4/2013

Voi juku on askel kevyt jalkahoidon jälkeen ja mieli kepeä, kun aurinko paistaa! Raybanit on taas saanut kaivaa kaapista, parveke on lähes sulanut ja ensimmäiset päivän paistattelijat bongattu Ilosaaresta.

neonstatement3.jpg

Neon sweater Vila &  statement necklace H&M

 

Se on kevät ihan just ny!!

Kevätterkuin,

M.

 

Ps. New York konkarit hei! Matkamme suunnittelu on viimein käynnistynyt ja ensimmäisenä olisi majoitus buukattavana. Ideoita ja suosituksia kehiin! Hakusessa olisi hotla tai kämppä kutakuinkin Sohon hoodeilta!

 

I just looooooove spring!!!

Kommentit (2)
  1. Hei kiitos Tisti vinkistä!!!! Täällä ollaan tuskan hiki päällä selailtu koko ilta hotelleja ja airbnd:tä :S

  2. yes, new york! voin ihan tosi lämpimästi suositella nycissä sohotelia, http://thesohotel.com/, sijaitsee broome streetillä, aivan täydellisessä taitoskohdassa lower east sideen, sohoon, nolitaan ja little italyyn ja itse asiassa chinatowniinki, eli kaikki nää on siis ympärillä! ainakin v. 2011 tää hotla oli tosi edullinen PLUS superkiva ja avulias henkilökunta, vaikka panikoitiin, ku oltiin just saavuttu sopivasti ku hurrikaani irenen uhka oli pahimmillaan 😀

    airbnb:n kautta voi varmaan kyllä tehdä vieläki parempia diilejä, jos haluu enemmän aitoa meininkiä ja just kämpän. kantsii siis sekin tsekata!

    hauskaa matkaa! t. ikuinen nyc-fani <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *