2015

2015.6.png

2015.1.png

2015.2.png

2015.3.png

2015.4.png

2015.16.png

2015.11.png

2015.13.png

2015.14.png

2015.15mv.png

 

 

Vuoden viimeistä viedään ja voi pojat, tähän vuoteen on mahtunut paljon.

Kulunut vuosi on ollut itselleni henkilökohtaisesti haastavin pitkään aikaan. Tuntuu, että olen kompastellut pitkin vuotta jos jonkinmoisen kanssa ja ollut muutenkin vähän hukassa itseni kanssa. Tuntuu myös, että olen vanhentunut tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Mutta mitäs pienet naururypyt, kertovat kaiketi vain eletystä elämästä ja siitä, että ainakin joskus on naurattanut?

Vuoteen on kuitenkin mahtunut myös äärettömän paljon hyvää.

Erityisesti mieleen tältä vuodelta ovat painuneet kaikki ikimuistoiset matkat ja hetket ystävien ja perheen kanssa.

Tyttöjen reissu keväiseen Kööpenhaminaan, irtiotti Abu Dhabin aurinkoon sekä purjehdusreissut Karibialla ja Krotiassa ovat ehdottomasti olleet vuoden top 5 tapahtumia. Kesäfestareiden älyttömän hauskat etkot, juhlat ja jatkot, mökkireissut ja kaikki kohtaamiset, ovat myös varmasti piirtyneet ikiajoiksi sydämeeni. Yhden käden sormet eivät riitä siihen, kuinka paljon ihania ihmisiä elämäämme on astellut tänä vuonna.

Mieleeni on erityisesti jäänyt myös yksi kesäyön kalareissu siskoni ja hänen miehensä kanssa, jonne oli aivan pakko päästä, siitäkin huolimatta, että oli jäätävän kylmä ja vettä tuli taivaan täydeltä. Siinä sitten hetken hytisimme selällä ja yritimme kuunnella puhelimesta musiikkia tunnelman nostattamiseksi. Saatatte arvata, että ei paljon auttanut. Hah, vieläkin värjöttää pelkkä ajatus, mutta ikimuistoinen muisto ainakin jäi.

Uutta ja jännittävää on myös mahtunut vuoteen. Alkuvuodesta aloitin uudessa työssä, palasin myös takaisin koulun penkille ja sain tunnustusta Lilyssä. Blogini pääsi myös mukaan upeaan Editiin.  Nämä ihanat asiat ovat antaneet paljon voimaa uuvuttavan pitkältä tuntuneeseen loppuvuoteen. Julkaisin myös ensimmäisen vlogini ja se jos jokin oli jännittävää!

Ja kun kunnolla katsoo, niin ei tämä aivan kamala vuosi ollutkaan? Ups and downs, kuten mieheni sanoi.

Juuri nyt kuuntelen, kun takkatuli pauhaa ja kaksi rakkaintani tuhisee sylikkäin sohvalla. Kuohuva on kylmää, vaikka sen kaatamisesta on jo tovi. Taidanpa ottaa toisen lasillisen. Ehkä hiukan epäurheilijamaista hiihtolenkin jälkeen, mutta ah niin ansaittua.

Äärimmäisen mahtavaa ja upeaa uutta vuotta 2016!

M.

Happy New Year guys! 2015 was good, but I’m so ready for the 2016!

 

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *