5 x AAMURUTIININI

mornings1.png

mornings2.png

mornings3.png

Tätä postausta ehdotettiin joskus taannoin ja n y t ajattelin sen teille toteuttaa, eli 5 x aamurutiinini voilà!

 

1) Aamiainen

En koskaan aloita aamujani ilman aamiaista. Kunnon aamiainen käynnistää koneen ja saa päivän käyntiin. Näin raskausaikana aamiaisesta on tullut erityisen tärkeä, heti herättyäni on jotain saatava suuhun ennen heikotusta. Aamiaisen syön useimmiten koneen ääressä, lempiblogeja ja uutisia selaillen. Joskus saatan hoitaa ensimmäiset sähköpostit heti aamutuimaan.

 

2) Aamutreeni

Vapaina aamuina treenaan myös mieluiten aamuisin/aamupäivisin, mutta tämäkin tapahtuu vasta aamiaisen jälkeen. Aamutreeneinäni on useimmiten HIIT kotitreeni, jooga tai vaihtoehtoisesti aamuaerobinen koiran kanssa.

 

3) Suihku 

Aamiaisen ja treenien jälkeen on vuorossa suihku! Käyn lähes poikkeuksetta suihkussa aina aamuisin. Saan itseni vasta suihkunraikkaana kunnolla käyntiin ja ns. työmoodiin.

 

4) Aamukahvi

Tykkään nauttia aamukahvini hiukan aamiaisen jälkeen, tämä tapahtuu useimmiten suihkunraikkaana aamutakissa joko koneen ääreen palaten tai päivän asua suunnitellen. Arkiaamuina nautin ensimmäisen aamukahvini aina työpöydän ääressä, rutiini, jota on kieltämättä hiukan ikävä…

 

5) Laittautuminen

Suihkun, sähköpostien ja aamukahvin jälkeen on ehostautumisen vuoro. Sellaiseen peruslaittautumiseen minulla menee noin 15-20 minuuttia, josta pelkästään hiusten kuivaaaminen (!) vie tuhottoman kauan. Pitkä ja hitaasti kuivuva tukka, ei todellakaan ole kiireaamujen pelastus. Arkimeikkini syntyy hetkessä ja pitää sisällään CC-voiteen, kulmien ehostamisen, ripsiväri ja aurinkopuuterin. Keep it simple ajatus kulkee siis myös mukana meikissä!

 

Tällaisten aamurutiinien tiimoilta päiväni useimmiten käynnistyvät. Sanottakoon, että näin äitiyslomalla aamurutiini eroavat kuitenkin jonkin verran työarkiaamuista, mutta kolmea en unohda silloinkaan: aamiainen, suihku, & laittautuminen (+ se aamukahvi!)

Tänään työn alla my day tyyppinen postaus, saanen sen ilmoille viimeistään ensi viikolla. Ihanaa päivää!

 

M.

 

Ps. Olen jäänyt aivan koukkuun tuohon &Other Storiesin kookostuoksuun. Huumaava ja kepeä näin kesään!

 

// My morning routines…

Kommentit (1)
  1. Hei ihania juttuja, kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin mun aamut. 🙂 Aivan ihania viikonloppuaamuja sinne. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *