5 x HUONOT TAPANI

 

2807.1.png

2807.3.png

2807.2.png

 

Perjantain kunniaksi vähän pintaa syvemmältä ja uusi 5 x postausarja Metistä innostuneena eli voilà, tässä 5+1 huonot tapani. Paljastakaa toki omannekin!

 

Uuden lehden lukeminen

Kukaan (I mean no-one) ei saa lukea ostamaani lehteä ennen minua, ei vaikka kuinka kohteliaasti kysyisi. Uuden karheassa lehdessä ja sen koskemattomissa sivuissa vain on sitä jotakin 😀 Toim. huom. myös selailu lasketaan pyhäinhäväistykseksi.

 

Puhelimen selailu sängyssä

Ennen nukahtamista on pakko selata hetki puhelinta, vaikka olisin kuinka väsynyt tahansa. Typerää, tiedän ja puhelin pitäisi vähintään ehdottomasti vaihtaa kirjaan!

 

Kasvojen koskettelu

Kasvojen koskettelu, kädellä leukaan nojaaminen tai näppyjen näplääminen yms. on ehdottomasti yksi huonoimpia tapojani. Käsissä jos jossain muhii epäpuhtauksia, joten jatkuva kasvojen koskettelu ei varmasti tee hyvää siinäkään mielessä. Meikistä puhumattakaan. Raskaus on muuten ollut apu tässäkin: Raskausvatsan vuoksi en pääse enää niin lähelle peiliä tarkastelemaan kasvojani (ja kaikkia sen epäpuhtauksia), joten näppyjen näplääminenkin on lähes mahdotonta 😀

 

Vaatteiden lojuminen

Ehdottoman huono tapani on jättää vaatteitani lojumaan ympäriinsä sen sijaan, että viikkaisin ne suoraan vaatehuoneessa omalle paikalleen. Jotenkin se vaatehuoneen tai kylpyhuoneen lattia on vain loogisempi paikka… Tämä tietenkin kostautuu kiireessä ja vaatteita etsiessäni vika on tietysti miehessäni, joka on ”siivonnut” vaatteeni jonnekin oikeasti hiukan loogisempaan paikkaan, kuten pyykkikoriin tms. Sorry hubby!

 

Veden juonti

Juon todella vähän vettä ja se on ehdottomasti heikkouteni. Aikaisemmin saattoi mennä päivä (!) etten juonut yhtä lasillista enempää vettä. Raskausaikana olen kuitenkin väistämättä joutunut petraamaan veden juonnin kanssa, koska loputon jano! Muutoksesta kiittää myös ihoni.

 

+Tiskiharja & -rätti

Vaikka markkinoilla on nykyään saatavilla ihan siedettävän näköisiä ja tyylikkäitä keittiötarvikkeita, en voi sietää keittiöluutun tai tiskiharjan säilyttämistä näköisällä. Niinpä meillä säilytetään kumpaakin piilossa tiskikaapin uumenissa. I’m going to make everything around me beautiful, that will be my life.

 

Hyvää viikonloppua, huonoista tavoista huolimatta! 😀 Kurkkaa alta myös aiemmat 5 x jutut.

M.

 

5 x aamurutiinini

5 x ärsytykset

5 x lempilaukkuni

5 x lempiravintolani

5 x lempi aamiaispaikat

5 x asiaa, joita et ehkä tiennyt minusta

 

// I don’t dare to translate.

Kommentit (2)
  1. Mari! Apua! Samaistun kaikkiin mut erityisesti kohdat vaatteiden lojuminen ja uuden lehden lukeminen. Oon tota lehtiasiaa monesti miettinyt, että onkohan kenelläkään muulla vastaavaa – nyt tiedän, on! 😉

  2. I know! Iso samaistuminen rätti- ja lehtiasioihin!! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *