5 x LEMPIRAVINTOLAT

Ravintola-OX.png

 

Olen vinkannut blogissani muutamia ravintolasuosikkejani, mutta ajattelin koostaa yhden ja saman postauksen alle kaikki suosikkini. Voilà, tässä top 5 ravintolani Helsingistä! Toivottavasti joku löytää näistä myös oman uuden suosikkinsa!

 

Aito (Museokatu 29)

BasBas (Tehtaankatu 27-29)

Kuurna (Meritullinkatu 6)

KuuKuu (Museokatu 17)

OX (Pieni Roobertinkatu 13)

 

Lempipaikkojani kaikkia yhdistää mutkaton ja asiantunteva palvelu, bistrohenkisyys (ei liian hienoa, mutta kuitenkin tyylikästä) sekä tietenkin sairaan hyvä ruoka! Kaikki yllämainitut paikat ovat myös sellaisia mukavan kokoisia, ei isoja vaan pikemminkin intiimejä illallispaikkoja.

Helsingin kotikatumme Maxill on myös kehumisen arvoinen, se ei petä koskaan. Shelter ja Roster ovat myös ihan kivoja suuremmista paikoista. Björkin paikoista suosittelisin Farangia ja Boulevard Socialia. Pakko vinkata myös Kämp hotellin alakerran Toscanini ravintolasta, josta saa mielestäni kaupungin parhaan rapupastan, nam! Täältä voit kurkata lemppari aamiaispaikkani.

Maukkaita ihania hetkiä Helsingissä,

M.

 

// My Helsinki top 5 favorite restaurants.

Kommentit (2)
  1. Jenna Claudia
    20.7.2017, 11:06

    Moi Mari! Oon seurannut sua jo pidempään Instagramin puolella ja vasta tänään kurkkasin bloginkin puolelle, ja vitsit miten laadukasta sisältöä! Jotain mistä ottaa oppia. 🙂 En tiedä monennellako sivulla olen jo menossa, huippua löytää kunnolla uutta luettavaa! Kivaa kesää! 🙂

    1. Eikä, et uskokaan miten ihana kuulla! Lämmittää tosi paljon mieltä, k i i t os. Täytyy käydä tutustumassa myös sun blogiin ajan kanssa. Ihanaa kesää ja kiitos kommentistasi!! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *