A DREAM COME TRUE

New-Home4.png

New-Home3.png

New-Home2.png

New-Home1.png

 

I-ha-naa aamua! Viimein voin teille kertoa, että yksi unelmamme kävi eilen toteen, kun meistä tuli asunnonomistajia. Olemme haaveilleet tovin mieheni kanssa kakkoskodista Helsingin kantakaupungissa ja n y t se on totta! Löysimme aivan ihanan ylimmän kerroksen kaksion ja eilen viimein pääsimme allekirjoittamaan kauppakirjat. Olo on vielä vähän epätodellinen, mutta eiköhän asia tästä konkretisoidu, kunhan pääsemme laittamaan asuntoa.

Asunto on noin 50 neliön ullakkohuoneisto, jossa on oma tunnelmansa. Vino katto, isot ikkunat ja leveät ikkunalaudat loft henkeen. Asunto on verrattain hyvässä kunnossa ja joitakin vuosia sitten sisustusarkkitehdin remontoima. Lattian ajattelimme kuitenkin vaihtaa heti. Se on vanha ja jo kulunut palaparketti, joka kaipaa uudistusta. Enää pitäisi vain päättää millainen lattia olisi hyvä ja juuri tämän asunnon tunnelmaan sopiva? Suunnitelmissamme on pitää asunto tosi simppelinä ja rentona. Ei mitään liikaa. Sellainen rento, boheemi kaupunkilaiskoti tulee tästä. Vähän tähän tyyliin.

Iik, en malta odottaa! Kaunista lauantaita!

M.

 

// Yep, now it’s finally official: We have our very own flat in Helsinki. I’m super duber excited and beyond happy that our dream came true! Can’t wait to move in!

Kommentit (2)
  1. Paljon onnea teille! Kakkoskämppänne kuullostaa ihanalta!*_*

    1. Voi kiitos Sofiammla! Tämä oli kyllä todella meille eräänlainen dream come true. Ihanaa sunnuntaita sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *