A VALENTINE TO REMEMBER

babynews.png

 

Hello, long time no see! Alkuvuoden hiljaiselo jatkuikin hiukan aiottua pidempään, koska matkaan tuli muutama muuttuja. Tai oikeastaan yksi muuttuja, muuttuja nimeltään alkuraskauden 24/7 kestävä pahoinvointi.

Kyllä! Ensi ystävänpäivänä perheessämme on yksi pieni ystävä lisää. Olemme uutisesta sanoinkuvailemattoman onnellisia ja kiitollisia, mutta tämä alku on totta puhuen ollut yhtä yhtä helvettiä. Pahoinvointini on ollut lähes ympärivuorokautista ja olen ollut täysin toimintakyvytön ihmisraunio. En ole pystynyt tekemään yhtään mitään. En käymään töissä, en urheilemaan, en hoitamaan kotihommia, saati edes nousemaan ylös sängystä (tai sieltä vessan lattialta). 

Mutta nyt viimein alkaa näkyä valoa tunnelin päässä ja olen päässyt kutakuinkin kiinni takaisin arkeen, thank god. Näin ollen blogikin palailee pikkuhiljaa taas takaisin uomiinsa. Ja ennen kuin kukaan ehtii, niin ei huolta, äitiysblogia blogistani ei tule vaan muoti, kauneus ja hyvinvointi ovat edelleen avainsanoja, vaikka viime aikoina vinkkejä alkuraskauden pahoinvointiin onkin ahkerasti googleteltu. 😀

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää! Elämä on ihmeellistä!

M.

  // I’m so happy to tell that next Valentine’s Day there will be a new bae in our family!

Kommentit (12)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *