AJATUKSIA ABU DHAPIN AURINGON ALTA

 

love3.png

 

Heippa ja hyvää viikkoa Abu Dhapin auringon alta. So far, so good. Lomamme on antanut juuri sitä mitä toivoimmekin. Lämpöä, lepoa ja oleilua ilman kellon tarkkaa aikataulua. Puhelimet ja muut tekniset vempaimet ovat myös viihtyneet erinomaisesti -hotellihuoneen säilössä aina auringonlaskuun asti. Siinä syy myös blogin hiljaiselolle. On kuitenkin tehnyt hyvää. Keholle ja mielelle. 

Olemme pyhittäneet aikaa myös hyville yöunille ja treenille. Aamutreenin jälkeen auringossa loikoilu onkin tuntunut entistä paremmalta. Myös kirjojen raahaaminen aina Abu Dhapiin asti kannatti. Olo on muutaman luotto-opuksen jälkeen kepeämpi kuin koko syksyn aikana. Toki auringonvalolla on varmasti osansa kepeämmässä kehossa ja fiiliksessä. 

Suotuisten ja zenmäisten lomafiilisten lisäksi mielessä ovat toki pyörineet myös Pariisin tapahtumat. Niin hyvin hyvin surullista. En voi uskoa, että entisessä kotikaupungissani, siellä jossa minä tunsin oloni aina niin turvalliseksi, tapahtuu jotain tällaista. Tutut kadut, tutut maisemat, tutut ihmiset… Olen kiitollinen, että tuttavani ovat kaikki kunnossa, mutta niin hyvin surullinen, että tällaista tapahtuu. Viha ei kuitenkaan kanna(ta). 

 

Darkness cannot drive out darkness, only light can do that. 

Hate cannot drive out hate, only love can do that.

Martin Luther King Jr.

 

Jos et tiedä mitä tarkoitan, suosittelen tutustumaan teokseen nimeltä Voima. Itsetutkistelu ja oman elämänfilosofian ravistelu on aina aika-ajoin paikallaan.

Kepeitä päiviä ja hyvää oloa Koti-Suomeen!

M. 

 

#prayfortheworld

hyvinvointi mieli matkat trendit
Kommentit (2)
  1. Heippa! Haluaisin kovasti seurata sua bloglovinin kautta, mutta jostain syystä tuo sivussa oleva linkki ei vie oikein minnekään ja bloglovinista etsiessäkin löytyy vain joku vanha osoite. 🙁 Saiskohan sen korjattua?

    Tykkään paljon sun blogista, ihanan raikas!

    1. Hei moi kääk! Kiitos vinkistä, korjaan linkin asap. Ja kiitos kauniista sanoistasi  Toivottavasti pysyt matkassa mukana 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *