ALL BLACK & WHITE

preggiestyle2.png

preggiestyle4.png

Coat Minimum, shirt Zara, leggings Asos, shoes Vagabond, bag Chloé

 

Keväinen asu Tukholmasta! Reissu oli mitä ihanin, hotelli todellakin hintansa väärti ja säätkin suosivat. Saimme nauttia lounasta terassilla ilman takkeja auringon porottaessa lähes pilvettömältä taivaalta, kierrellä kaupunkia keväisessä säässä kirsikkapuiden kukkiessa. Tuntui ihanan kevyeltä vaihtaa villakangastakki kevyempään huitulaan ja keventää myös kengissä. 

Enpä muuten osannut yhtään ajatella, kuinka paljon raskaus voisi aiheuttaa päänvaivaa pukeutumisen kanssa ja kuinka haastavaa olisi oikeasti löytää tyylikkäitä (ja oman tyylini) mukaisia äitiysvaatteita. Huh, tässä todellakin olisi hyvä markkinarako! Mitä omaan pukeutumiseen tulee juuri nyt, luovuutta saa todellakin jo käyttää, sillä believe me, vatsa on jo nyt iso, vaikka se näissä kuvissa vähän häviääkin. Onneksi edessä on kesä ja kepeillä kesähuituloilla pärjää toivottavasti pitkälle.

Kaunista keskiviikkoa vaatepulmista huolimatta!

M.

 

Ps. Jos keväiset vinkit Tukholmaan kiinnostavat, kannattaa kurkata blogi viikonloppuna. Luvassa muutama vinkki vitonen!

 //  I promised my self to never use this hastag, but here we go: #preggiestyle

Kommentit (3)
  1. Mä ostin yhdet todellakin hintansa arvoiset mustat j brand äitiyspillit. About parhaat farkut ikinä, meni ihan alkuraskaudesta siihen kun vauva oli joku 3 kk, ja vatsa alkoi olla poissa. Raskauden vikat 3 kk mulla oli bebesistä jotkut sellaiset viidenkympin farkut, joissa tuli mahan päälle resori. Mutta suurimman osan ajasta ne matalavyötäröiset oli ainakin itsellä kivemmat. Mulla osui loppuraskaus kevättalveen, kesässä on hyvä kyllä toi maksimekkopuoli.

  2. Henkkamaukalla on yleensä ollut hyvä äitiysfarkkuvalikoima. Itse hankin sieltä aikoinaan parit siniset ja mustat äitiysfarkut ja yhdistin vaan tavallisten paitojen kanssa. Joko väljien kauluspaitojen tai napakoiden trikoopaitojen kanssa. Sillä tavalla pystyin pysymään omassa tyylissäni eikä tarvinnut laittaa suuria summia äitiysvaatteisiin, jotka ovat käytössä kuitenkin vaan sen lyhyen ajan. Neuletakit toimii myös kivasti raskausmahan kanssa. Ne kun voi roikottaa auki mutta lämmittävät silti.

    Monihan ei edes osta äitiysfarkkuja vaan sinnittelee joiden fiksausten ja lisäpalojen kanssa, mutta itselleni ne oli must. Vatsa alkoi sen verran alhaalta ja äitiysfarkkujen resori tuntui myös tukevan vatsaa hyvin eikä tarvinnut lyhyemmänkään paidan kanssa jännittää, että vilahtaako paidan alta puoliksi auki oleva vetskari ja ponnareilla fiksattu farkun nappi. 😀

    Hyvän näköinen asu sulla kuvissa. 🙂 Mukavaa loppuraskautta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *